Bodrum Gündem

SON DAKİKA!!! AK PARTİ İL KONGRESİ ÖNCESİNDE SAHTE EVRAK SKANDALI…

SON DAKİKA!!! AK PARTİ İL KONGRESİ ÖNCESİNDE SAHTE EVRAK SKANDALI…

AK PARTİ SAHTE EVRAK SKANDALI
Muğla’da 10 Şubat 2017 Cumartesi günü yapılması planlanan Ak Parti İl Kongresi öncesinde meydana gelen sahte evrak olayı siyasete damga vurdu. Muğla Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Gümüş’ü ve yönetimini hedef alan tertibe ilişkin federasyon yetkilileri savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Haber-Nejat Altınsoy
Muğla Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Gümüş, konuya ilişkin düzenlediği basın toplantısında Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete’ye yönelik evrakın kendileri tarafından yazılmadığını, evrakın ve evrakta yer alan imzaların sahte olduğunu belirterek şunları söyledi: “Muğla Muhtarlar Federasyonu olarak bütün partilere eşit mesafedeyiz. Vatandaşlarımıza siyasi mantıkla değil yasalar çerçevesinde insani duygularla eksiksiz milletimize taraf bir sivil toplum örgütüyüz. Dürüst, namuslu, ahlaklı, akla mantığa uygun olmayan hiçbir şeye onay vermediğimiz gibi federasyonumuzun adını kullanarak, sayısı olmayan, tarihi olmayan, evrak kayıtlarında bulunmayan, yönetim kurulunda adı olmayan arkadaşlarımızın isimlerinin altına sahte imza ile aslı astarı olmayan Muğla Ak Parti İl Başkanlığı’nın adına Sayın Cumhurbaşkanımıza bir yazı gönderilmiş. Bu yazıyı sizlere takdim edeceğim bu yazı asla bizim tarafımızdan gönderilmemiştir. İmzalarda sahtedir. Bu olay ile ilgili zaten şuanda gerekli yerlere ilettik. Bu konu takipçisi olacağız federasyonumuz siyasi partilerin iç işlerine karışmaz. Muğla Federasyonumuza bağlı 420 muhtarımız üye. Bu muhtarlarımızın içinde AK Partili, CHP’li, MHP’lisi var. Onun için bu açıklamayı yapmak durumunda kaldık. İl Başkanımız Kadem Mete’ye bu belge Muğla İli ve İlçeleri Dernek Başkanı Hayrettin Akay tarafından bilgi verilmiştir…”
Basın toplantısında kendi adlarına düzenlenen evrakı basınla paylaşan Kadir Gümüş, olayla ilgili olarak cumhuriyet savcılığına başvurduklarını ve süreci takip edeceklerini sözlerine ekledi.
EVRAKTA NE YAZIYOR?
Muğla Muhtarlar Federasyonu tarafından yargıya intikal ettirilen Cumhurbaşkanlığı makamına yazılan ve sahte olduğu öne sürülen evrakta şu ifadeler yer alıyor:

“Muğla Muhtarlar Federasyonu olarak 420 muhtar üyemizle beraber her zaman devletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın ilkeleri doğrultusunda, vatan, millet duygusuyla her daim elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek isteriz. Son günlerde Muğla’da ve 13 ilçemizde vatandaşlarımız ve muhtarlarımızdan bize gelen talep ve şikâyetler; Ak Parti’mizde kongre sürecindeki yaşanan olumsuz tavırlar, sosyal medya da atışmalar, hesaplaşmalar, mevcut il başkanının oğlunu, akrabalarını delege etmesi gibi sıkıntılar yönündedir. Bizim amacımız bu davayı bir kademe daha yukarı taşımak. Sn. Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyup 2019 da Türkiye’de ve Muğla’da hedefimiz zafer kazanmak. Fakat bu dedikodularla, mevcut il başkanı ve yönetimiyle, teşkilatlarımızla başarıyı yakalamak her geçen gün zorlaşıyor. Bizim büyük bir muhtarlar topluluğu olarak vatandaşlarımızı kucaklayacak, tabana hitap edecek, herkesin özdeşinle kaynaşmış bir teşkilatlanma istiyoruz. Muğla siyaseti hakkında muhtarlar olarak görüş ve önerilerimiz bu yöndedir…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.