Bodrum Gündem

AK PARTİ GENEL MERKEZİN ADAYI KADEM METE’YE RAĞMEN, MUĞLA İL BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU…

AK PARTİ GENEL MERKEZİN ADAYI KADEM METE’YE RAĞMEN, MUĞLA İL BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU…

kemal-önekli-hayrettin-şaşmaz-ak-parti-muğla-il-başkanlığına-aday-bodrum-gündem

Kemal Önekli takma adı ile kendisine ait sosyal medya hesabından kimi zaman aykırı ve muhalif fikirleri ve yazıları ile dikkat çeken Hayrettin Şaşmaz, AK Parti Genel Merkezinin adayı Kadem Mete’ye rağmen, AK Parti Muğla İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Bodrum Gündem Haber

Önce Kemal Önekli adlı sosyal medya hesabı üzerinden aday olacağını duyuran Hayrettin Şaşmaz, yaptığı açıklamada il başkanlığına aday olacağını resmen açıkladı. 2002’den bu yana yerelde AK Parti tezinin bir türlü anlatılamadığını, yaşanan fikri kısırlık nedeniyle, bir fikir insanı olarak bu davanın anlatılması için il başkanlığına aday olduğunu ifade eden Hayrettin Şaşmaz şunları söyledi: “Kentin CHP tezine karşı muhafazakâr demokrat bir antitez sunulamadı. Ak Parti’nin Türkiye genelinde gösterdiği başarı Muğla’ya tahvil edildi. Parti yöneticileri 30 ilde yüzde 69.30 hayır oyu çıkmasına rağmen, Cumhuriyet meydanında davul zurna çalıp, havai fişek attılar. Kutlama yapmak bu partiye oy veren herkesin anasının ak sütü kadar helaldir. Ama partiyi yönetenlerin böyle bir hakkı yoktur. Dünyanın her yerinde siyasi başarısızlığın bir faturası vardır. Ben de soruyorum. Muğla’da neden yok? Türkiye emperyalizme karşı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde topyekûn bir mücadele vermektedir. O mücadeleye Muğla’dan omuz vermek için il başkanlığına adayım…”

Kemal Önekli Sosyal Medya Hesabı üzerinden yazdığı kimi zaman muhalif yazıları ile dikkat çeken Hayrettin Şaşmaz’ın AK Parti İl Kongresinde, 13 ilçenin desteğini alan Kadem Mete’nin karşısında seçilmek için ne kadar şansı olduğu ve eğer seçilirse de AK Parti Muğla teşkilatının nasıl şekilleneceği ise merak konusu…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.