Bodrum Gündem

ALBAN: MUĞLA’DA AKP’YE KÖFTE DE YOK, EKMEK DE YOK…”

ALBAN: MUĞLA’DA AKP’YE KÖFTE DE YOK, EKMEK DE YOK…”

CHP-Muğla-İl-Başkanı-Mürsel-Alban

 

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin son gafı “Ne Kadar Ekmek O Kadar Köfte” ifadesine çok sert cevap verdi. Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Mürsel Alban: “Vatandaşın ekonomik sıkıntılar yüzünden kıyma almaya parası yokken AKP’ye Muğla’da köfte de yok, ekmek de yok…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Mürsel Alban AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin “Ne Kadar Ekmek O Kadar Köfte” ifadesine çok sert cevap verdi. CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban; “Türkiye Cumhuriyeti’nin tapusu Lozan’ı, Kıbrıs Barış Harekatı’nda yazılan destanı bilmeyen ya da tarih bilgileri Abdülhamit, Vahdettin de takılı kalan bu zihniyetin 1974 ile 2018’i kıyaslama gafletinde bulunması kısır dağarcıklarındandır. Karaoğlan Ecevit Kıbrıs’ta bütün dünyayı karşısına alarak soydaşlarımıza yapılan zulmü durdurdu ve bu Barış harekatından yapılıncaya kadar kimsenin haberi olmadı. Meydanlarda rahmetli Ecevit bu harekatı siyasi malzeme yapmadı. Türkiye tek yumruk oldu. Afrin Zeytin Dalı harekatında da Türkiye tek yumruk olmuşken, meydanlarda, partinin il kongrelerinde, Muhtarlar toplantılarında operasyonun herşeyini paylaşan bir iktidar var. Gururumuz Türk Silahlı Kuvvetleri kumpas davaları ile lime lime edilirken, değerli komutanlarımızı terör örgütü üyeliği ile suçlanırken de aynı iktidar vardı ve ordumuzu her kulvarda yalnız bırakmışlardı. Şimdi Afrin operasyonunu neredeyse canlı yayınlayacaklar. AKP İl Başkanı’nın Cumhuriyet kurulurken bu millet bedel ödememiştir cümlesi hala akıllardayken Yatağan ilçe toplantısında vatandaşlarımızın oylarını kastederek ne kadar ekmek o kadar köfte demesi demokratik ortamda vatandaşımızın hür iradesine hançerdir…” dedi.

ALBAN; “AKP’ye Muğla’da köfte de yok, ekmek de yok…”

Mürsel Alban Kadem Mete’nin “Ne kadar ekmek o kadar köfte..” demesi ile ilgili olarak açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Ülkemizin en önemli şehirlerinde seçimle gelen belediye başkanlarını istifa ettiren, kameralar önünde ağlatan, demokrasiyi araç olarak gören zihniyet Muğla’daki üç belediyesine aktarılan parayı hatırlatarak Türkiye’yi de böyle yönettiklerini itiraf etmektedir. Muğla 13 ilçe belediyesi, 1 Büyükşehir Belediyesi’nden oluşmaktadır. Merkezi hükümet bütün belediyelere eşit hizmet götürmekle mükelleftir. Aldıkları oya göre hizmet götürmek AKP’ye yakışır. Örnek vermek gerekirse Büyükşehir Belediye’miz 13 ilçesi için önem ve aciliyet sırasına göre eşit, adil hizmet üretmekte, ilçe belediyesi AKP’li olan Seydikemer’in bütün muhtarlarından da hizmetleri için teşekkür almaktadır. Vatandaşların hangi partiye oy verdiği ile ilgilenmemekte, ötekileştirmemekte, hizmeti ile vatandaşlara ulaşmakta, vatandaşların teşekkürlerini almaktadır. Vatandaşlarımız 2019’da AKP İl Başkanı’na ve bu zihniyete en güzel cevabı sandıkta verecektir. Ülkemizi Köfte için eti, ekmek için buğdayı ithal eder hale getiren AKP 2019’da geldiği gibi gidecektir. Vatandaşın ekonomik sıkıntılar yüzünden kıyma almaya parası yokken AKP’ye Muğla’da köfte de yok, ekmek de yok…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.