Bodrum Gündem

CHP BODRUM GENÇLİK KOLLARI YERİNDE DURAMIYOR…

chp bodrum gençlik kolları şubat ayı çalışmaları 1

CHP Bodrum Gençlik Kolları yarın seçim varmış gibi, yüksek bir enerji, yüksek bir motivasyon ile mahalle mahalle ziyaretlerde bulunarak seçim çalışması yapıyor. CHP Bodrum gençlik Kolları Başkanı Alkım Denizaslanı “Bizler Bodrum Gençlik Kolları yönetimi olarak, haftada bir defa partide bir araya gelen bir yapı değil, her gün sokakta olan, halk ile iç içe siyaset yapan bir yapının temel taşlarını atmak istiyoruz…” diyerek koltuk ve ikbal kavgası içinde olan büyüklerine örnek oluyorlar…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Alkım Denizaslanı ve gençlik kolları üyeleri, seçim sürecinde verdikleri sözü tutuyorlar ve mahalle mahalle dolaşarak, yarın seçim varmış gibi seçim için çalışma yapıyorlar. Yüksek bir enerji ve motivasyon içinde çalışmalarını sürdüren CHP’li gençler Göltürkbükü’nden Yalıçiftlik’e kadar mahalle mahalle dolaşmayı sürdürüyorlar.

chp bodrum gençlik kolları şubat ayı çalışmaları 6CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Alkım Denizaslanı şimdiye kadar Göltürkbükü, Mazı, Gündoğan, Karaova, Yalıçiftlik,  Yalıkavak mahalleleri ziyaret edildiğini ifade ederek; “Göreve geldiğimiz gün bir hayalimiz vardı, geleceğe değer katan bir gençlik kolları istiyorduk. Bunun başarmanın yolu da sizlere değer vermekti. Sadece seçim zamanı değil, her mahallemize sık sık yapacağımız ziyaretler ile güçlü bir gençlik yapısı kurmayı hedefliyoruz. Bizler Bodrum Gençlik Kolları yönetimi olarak, haftada bir defa partide bir araya gelen bir yapı değil, her gün sokakta olan, halk ile iç içe siyaset yapan bir yapının temel taşlarını atmak istiyoruz. 2019 bizler için tarihi bir dönüm noktası, hep beraber çok çalışmamız gerekiyor. Mesele umut ise, umut bizleriz, hepimiziz. Mesele mücadele ise hep beraber edeceğiz. 2019 bizim zafer yılımız olacak. Sen, ben diye ayırmadan, herkesi kucaklayarak 2019’da halkın iktidarı kurulacak. En önemli rol bizlere düşüyor, bizler geleceğe hazırız, yarınları gençler olarak hep birlikte bizler inşa edelim…” dedi.

CHP’li gençler bu çalışmaları ile büyüklerine örnek oluyorlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.