Bodrum Gündem

HASAN KABLI ve EKİBİ YENİDEN ADAY…

bodrum şoförler odası seçim 1

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı 18 Mart 2018 günü gerçekleşecek olan oda seçiminde yeniden aday olduğunu açıkladı…

Bodrum Gündem Haber

18 Mart 2018 günü gerçekleşecek olan Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimi için adaylığını açıklayan Hasan Kablı “Seçildiğimiz günden bu güne kadar herkese ve her şey rağmen, adeta savaş verdik. Şoför esnafımız için yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır…” dedi.

bodrum şoförler odası seçim 618 Mart 2018 Pazar günü yapılacak olan Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinde yönetim kurulunda birlikte çalışacağı arkadaşlarını da açıklayan Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kablı, bu güne kadar şoför esnafının hakları için çok büyük mücadeleler verdiklerini ifade ederek “Seçildiğimiz günden itibaren adeta bir savaş içine girdik. Şoför esnafımızın hakkını korumak için herkese ve her şeye karşın mücadelemizden vazgeçmedik. Hiç kimseye teslim olmadık, hiç kimsenin emir eri olmadık. Görev süremiz boyunca baskı altına alınmaya çalışıltık. Yasaların verdiği yetkiler çerçevesinde şoför esnafımızın yararına olacak bir çok çalışma yaparak görevimizi yerine getirmeye çalıştık. Bodrum’un tarafında, Bodrumlu şoför esnafımızın yanında olduk. Hukuk çerçevesinde her platformda hakkımız aradık ve kazandık. Bizleri siyasetin içine çekmeye çalıştılar ama biz oyuna gelmedik ve bundan sonra da gelmeyeceğiz. Bizler bu mücadelemizi devam ettirmek için Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyelerimizden yeniden görev talep ediyoruz…”  dedi.

Görev süreleri boyunca söz verdikleri gibi daha kurumsal, daha şeffaf ve paylaşımcı ve güven duyulan bir meslek odası olduklarının altını çizen Kablı “Şoför esnafımız için haklı mücadelemiz hız kesmeden devam edecek. Oy pusulamız alnımız gibi bembeyaz olacak…” diyerek sözlerini tamamladı.

ASİL ÜYELER

Hasan Kablı Hüsnü Altaç, Nafiz Doğan, Arif Durdu, Hüseyin Yüksek, Feridun Türkeköle, Bahri Erzen, Günay Gökdeniz, Özkan Damar

YEDEK ÜYELER

Cemal Kontaş, Bülent Oral, Tacettin Çankaya, Emrah Karakabak, Hüseyin Akay, Hakan Kırık, Cafer Can

DENETİM ASİL

Ahmet Cenk Karaöz, Kemal çakır, Evren Genişoğlu

DENETİM YEDEK

Uğur Caner, Şahin Şengün, Nevin Türkoğlu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.