Bodrum Gündem

KADEM METE AK PARTİ MUĞLA İL BAŞKANLIĞI İÇİN TEK ADAY…

KADEM METE AK PARTİ MUĞLA İL BAŞKANLIĞI İÇİN TEK ADAY…

kadem-mete-8Kadem Mete’den Tensipli Adaylık Açıklamasının ardından, Ak Parti İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Hayrettin Şaşmaz, “Adaylık sürecimde kamuoyuna ve yazılı basında da söylediğim gibi davamın lideri Recep Tayyip Erdoğan’dan ‘tensip’ alınması durumunda liderimin kararına irade beyanına öğretim gereği saygı duyarım…” dedi.  Böylece Ak Parti Muğla İl Başkanlığı için tek aday Kadem Mete oldu…

Bodrum Gündem Haber
Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, yarın yapılacak il kongresi öncesinde Ak Parti İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabı üzerinden Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle il başkanlığına aday gösterildiğini açıkladı.
İl Başkanı Mete paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Kıymetli kardeşim. Sizlerle beraber yürüdüğümüz bu kutlu yolda Ak Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız SN Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin tensipleriyle il başkanlığı görevine aday gösterildim. Sizleri 10 Şubat Cumartesi Saat 13.00’de gerçekleştirileceğimiz kongremize bekler, hayırlı cumalar dilerim. Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete.”

kemal-önekli-hayrettin-şaşmaz-ak-parti-muğla-il-başkanlığına-aday-bodrum-gündem

HAYRETTİN ŞAŞMAZ SÖZÜNÜ TUTTU…

Geçtiğimiz günlerde Kadem Mete’nin adaylığına ilişkin Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın tensibi olmadığını öne sürerek Ak Parti İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Hayrettin Şaşmaz, bu açıklama üzerine Mete’nin paylaşımının altına şu notu düştü: “Hayırlı olsun, Bize öğretimize uygun davranmak düştü. Adaylık sürecimde kamuoyuna ve yazılı basında da söylediğim gibi davamın lideri Recep Tayyip Erdoğan’dan ‘tensip’ alınması durumunda liderimin kararına irade beyanına öğretim gereği saygı duyarım demiştim. Biz canlı yayındayken resmi sosyal medya adresinden açıklama yapılmış. Hayırlı olsun. Eleştirim bakidir. Umarım 2019 yolunda daha etkili bir siyasi performans ile davamız sorumluluk alanlarca Muğla’ya daha iyi anlatılır.”

BAŞBAKAN MUĞLA’DA…

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Muğla İl Başkanlığı Olağan Genel Kurulu’na katılmak üzere Muğla’ya geliyor. İl Başkanı Mete, “Menteşe Atatürk Spor Salonu’nda 10 Şubat’ta yapacağımız kongremize Başbakanımız Binali Yıldırım katılacak. Seçimimizin şimdiden Muğlamıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum…” dedi.
Başbakan Yıldırım Muğla’da partilşileri ile bir araya geldikten sonra saat 13.00’te Muğla’dan helikopterle Manisa’ya hareket ederek, AK Parti Manisa İl Kongresi’nde partililere seslenecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.