Bodrum Gündem

KARİA ROTARY KULÜBÜ MESLEK HİZMET ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU…

karia rotary manşetKaria Rotary Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak verilen Bireysel ve Kurumsal Meslek Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu.

Bodrum Gündem Haber

Azka Otel’de gerçekleşen ödül törenine Rotary Kulüpleri As Guvernör’ü Şehval Öztürk,  Hülya Kocadon ve kulüp üyeleri katıldı.

karia rotary meslek ödülleri (2)Ödül töreni açılış konuşmasını Karia Rotary Dönem Başkanı Aliye Muslu yaptı. Muslu “Rotary kulüplerinin dünya ülkeleri arasında iyi niyet ve anlayışı karşılıklı geliştirerek barışa ve barış halinin kökleşmesinde katkıda bulunan ender sivil toplum örgütlerinden biridir. Bizler, her Rotaryen’in kendi iş ve mesleğinde topluma hizmet fırsatı olarak yüceltmesine ve bu nedenle iş ve meslekte yüksek ahlaki değerlerin yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalar yapar, projeler üretiriz. Bugün de burada toplanarak, kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini yerine getirmenin onurunu yaşıyoruz. Bugün kendilerine ödül takdim edeceğimiz kişiler, meslek hayatları boyunca yaptıkları başarılı çalışmalar ile hem meslektaşlarına hem de bizlere örnek oluyorlar. Mesleklerinde yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını teşvik ediyor ve genç meslek sahiplerini yüreklendirerek onlara örnek teşkil ediyorlar. Kendilerinin gösterdiği bu ışığı ve katkıyı şükranla anıyoruz.” Dedi.

karia rotary meslek ödülleri (21)Daha sonra ödül törenine geçilen gecede Karia Rotary Dönem Başkanı Aliye Muslu konuşmasına şöyle devam etti “Çalışmaları ile hem meslektaşlarınıza hem de bize örnek oldunuz. Çalışmalarınızla meslekte yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını teşvik ediyor ve özellikle genç meslek sahiplerini yüreklendirerek onların da yararlı çalışmaları için önder oluyorsunuz. Karia Rotary Kulübü olarak; iş ve meslek onurunuzu, gösterdiğiniz bu ışığı ve hizmet idealimizi yücelten bu katkınızı şükran ile anıyor ve bugün takdim edeceğimiz Rotary Meslek Ödülü ile bu onuru gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz”. Dedi.

Rotary Meslek Ödülüne kurum olarak Bodrum Denizciler Derneği layık görülürken ödülü dernek başkanı Mustafa Demiröz aldı. Hüseyin Boyacı İlköğretim Okulu Müdürü Turan Tuna, Bodrum Sağlık Vakfı çalışanı Kaan Erenler ve Ağanlar Tersanesi çalışanı gemi ustası Hasan Demiröz de kişi olarak Rotary Meslek Ödülüne layık görüldüler. Meslek ödülü alanlara yine Bodrum Sağlık Vakfı kursiyerleri tarafından hazırlanan plaketler takdim edildi.

karia rotary meslek ödülleri (30)Bodrum Sağlık Vakfından emekli olan ve kazandığı 17 Bin Lira tutarındaki emekli ikramiyesini Bodrum Sağlık Vakfına bağışlayan Kaan Erenler’in konuşması törende duygusal anlara neden oldu. 1977 yılında Zonguldak’ta doğan Kaan Erenler  17 yaşında geçirdiği hastalık nedeniyle yaşamını “Spinoserebellar Ataksi Dejenerasyon” tanısı nedeniyle yaşama devam etmek zorunda kaldı. Hastalığının üzerine trafik kazasında annesini ve bir kardeşini kaybeden Erenler 2002 yılında Bodrum Sağlık Vakfı öğrencisi oldu. 2006 yılında “Kütüphane Sorumlusu” olarak Vakıf tarafından istihdam edildi. Vakıfta 5 yıl seramik eğitiminin ardından aynı bölümde 10 boyunca emekli olana kadar çalıştı. 2017 yılında emekli olan Kaan Erenler 17 bin lira değerindeki emekli ikramiyesini de Vakfa bağışladı. Kaan Erenler aldığı ödülün ardından Karia Rotary Kulübü’ne  teşekkür ederek “Kötü günler yaşamama rağmen ayakta durmayı başardım. Duyarlı insanlar bizim yanımızda olduğu sürece, bizler de ayakta duracağız. Buna inanıyorum” diyerek duygusal bir konuşma yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.