Bodrum Gündem

BODRUM İYİ PARTİNİN ÇOK ÖZEL ZİYARETÇİSİ…

BODRUM İYİ PARTİNİN ÇOK ÖZEL ZİYARETÇİSİ…

ÇİĞDEM ÖZER ZİYARET

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Meral Akşener’in Başdanışmanı Çiğdem Özer, İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

İYİ Parti Kurucular Kurulu ile Genel İdare Kurulu Üyesi olan ve aynı zamanda da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başdanışmanı Âşık Veysel’in torunu Çiğdem Özer, İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ve İlçe Yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun’un da katıldığı ziyarette Özer, İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile sohbet ederek, çalışmalarında başarılar diledi ve Genel Başkan Meral Akşener’in selamlarını iletti.

ÇİĞDEM ÖZER ZİYARET -1İYİ Parti Bodrum İlçe başkanı Mehmet Onur Şahbaz ise, “İYİ Parti Kurucular Kurulu ile Genel İdare Kurulu Üyesi olan ve aynı zamanda da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başdanışmanı Âşık Veysel’in torunu Çiğdem Özer’in İlçe Başkanlığı ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini ve bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.