Bodrum Gündem

ZAMANA AŞKLA MEYDAN OKUYORUZ…

ZAMANA AŞKLA MEYDAN OKUYORUZ…

sevgililergunu

Sevgililer Günü, herkesin güzel hissetmeye ihtiyaç duyduğu günlerin başında geliyor. Bunun için kendinizi veya sevdiğinizi bu kez farklı bir armağanla ödüllendirin.  Özel Bodrum Hastanesi Estetik Merkezi’nin 15 Mart’a kadar sürecek botoks ve dermal dolgudaki indirim avantajından yararlanın.

Bodrum Gündem Haber

Sevgililer Günü’nde çiçek, takı, çikolata hediye etmenin modası geçeli çok oldu. Son senelerin trendi sevgilinize botoks ya da dermal dolgu hediye etmek. İyileşme sürecinin hızlı olduğu pratik uygulanmasıyla ve anında etki göstermesiyle de tercih edilen botoks ve dermal dolgular bu yılın yine en tercih edilen hediyelerine aday.

uz.drethemmercanÖzel Bodrum Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Ethem Mercan, botoks ve dolgu uygulamalarının mutlaka bir doktor tarafından yapılmasına dikkat edilmesi konusunda uyarıyor. “Botoks, mimiklere bağlı gelişen kırışıklıklar başta olmak üzere birçok farklı tedavide kullanılıyor. Dolgular ise yüz ve dudaktaki hacim kaybı bulunan bölgerde  tercih ediliyor. Ancak bu uygulamalarda sadece kadınlardan bahsetmek uygun olmaz.  Son yıllarda iş hayatında daha genç ve estetik bir duruş sergilemek isteyen erkekler de botoks ve dolgudan yararlanıyorlar. Bu sebeple bu tür kozmetik uygulamalar sadece kadınlar için değil erkekler için de hediye alternatifi olabilir…” diyor.

Özel İndirim Fırsatını Kaçırmayın…

Özel Bodrum Hastanesi Estetik ve Dermatoloji Merkezi, bu sene de zamana meydan okumak isteyenlere Sevgililer Günü’ne özel avantajlar sunuyor. Hem kendinize hem de sevdiğinize güzellik hediye ederek daha genç bir görünüme kavuşmak için 15 Mart’a kadar 444 44 78 no’lu telefondan randevu almanız yeterli.

ADVERTORİAL
Yorumlar

  1. deniz demir dedi ki:

    bilgimiz olmadığı için kaçırdık galiba.