Bodrum Gündem

ORAL KARAKAYA; KULİS ÇALIŞMALARI İÇİN MUĞLA’DA…

orala karakaya muğla ziyaretleri manşetTekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, 3 gün boyunca Muğla’nın 4 ilçesinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı ile ilgili çeşitli temaslarda bulunacak.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Osman Gürün ve Mehmet Kocadon ile birlikte Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adaylığında ismi geçen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya; Menteşe, Kavaklıdere, Datça ve Milas’ın da aralarında bulunduğu ilçelerde çeşitli temaslarda bulunmak üzere Muğla’ya geliyor.

Oral Karakaya Muğla Ziyaretleri (2)17-18-19 Şubat tarihlerinde CHP Menteşe, Kavaklıdere, Datça ve Milas İlçe Başkanlarını ve  söz konusu ilçelerin belediye başkanlıklarını ziyaret edecek olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya’nın bu ziyaretler esnasında gelecek seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ile ilgili nabız yoklayacağı ifade ediliyor.

Bilindiği üzere Oral Karakaya,  geçtiğimiz Ocak ayında CHP Bodrum İlçe Başkanlığının da içinde olduğu, partinin ileri gelenlerini kapsayan bir ziyaret gerçekleştirmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.