Bodrum Gündem

AK PARTİ KADIN KOLLARI YENİ DÖNEMDE ÇOK İDDİALI…

AK-PARTİ-KADIN-KOLLARI-YENİ-DÖNEM-başkanı-hülya-tekin

Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kadın Kolları Kongresi’ni yaptı. 400 kadın delegeden 250’sinin oy kullandığı seçimde, oyların tamamını alan tek aday Hülya Metin Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı oldu. AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete “Hopa’da CHP’den çok daha sol bir parti olan ÖDP’den Belediye Başkanlığını nasıl aldıysak, Muğla’da da, Bodrum’da da alacağız…” dedi.
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
Geçtiğimiz hafta AK Parti Kadın Kollarına üç aday arasından belirlenen Hülya Metin, Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kadın Kolları Kongresi tek aday olarak çıktı.

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Yelda Erol Gökcan, Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, MHP Bodrum İlçe Başkanı Cengizhan Sancar, Muğla Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Toksöz’ün de katıldığı Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kadın Kolları Kongresi oldukça coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Beş yıldan bu yana Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevini sürdüren Fatoş Erarslan yerini kendi iradesi ile bırakarak, AK Parti genel Merkezinin üç aday arasından seçerek atadığı Hülya Metin, 5. Olağan Kadın Kolları Kongresinde, kullanılan oyların tamamını alarak Ak Parti Kadın Kolları Başkanı olarak seçildi.

AK PARTİ ÖMER ÖZMENÖmer Özmen “Yeni başkanımız çok tecrübeli, bayrağımızı daha yükseğe taşıyacak…”

Kongre öncesi kısa bir değerlendirme yapan AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, Ana Kademe ve Gençlik Kolları seçimlerinin ardından, şimdi de Kadın Kolları Kongresinin de gerçekleştirdiklerini kaydederek şöyle konuştu; “Coşku ve birlik içinde Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kadın Kolları Kongresini yapıyoruz. Fatoş başkan bildiğiniz gibi göreveini layığı ile yaptı. Şimdi ana kademede görev aldı. Kadın kollarındaki başkanlık görevini yeni Başkanımız Hülya Metin hanımefendiye devrediyor. Uzun yıllardan bu yana teşkilatımızın içinde yer alıyor ve çok tecrübelidir. Bu tecrübesi ile bayrağımızı çok daha yükseklere taşıyacaktır. Bu değişim ile çok daha büyük bir atak yapacağız. Hayırlara vesile olsun…”

Kadem Mete; “Biz kadınlarımıza sözde değil özde değer veriyoruz…”
Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunup divanın oluşturulduğu kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Kadem Mete, 4 Mart’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla’da yapılacak kadın kolları kongresine geleceğini hatırlatarak tüm partilileri o tarihte Muğla’ya davet ettiği konuşmasından şöyle dedi: “Hiçbir partide Ak Parti’de olduğu kadar kadınlara değer verilmez. Onlar sözde dile getirirler, ama bizim özümüzde vardır. Gerçekten hanımların önünü açan, onlara toplumda sahip olduğu yeri gösteren biricik parti Ak Parti. Bu davanın içerisinde görev alan hanımlar, gerçekten doğru yerdesiniz…”
Kadem Mete Hopa’da CHP’den çok daha sol bir parti olan ÖDP’den Belediye Başkanlığını aldıklarını belirterek “İnandık ve çok çalıştık. Hopa’da bugün Ak Partili bir belediye varsa bu azmin ve inancın zaferidir…” dedi.

AK PARTİ NİHAT ÖZTÜRKNihat Öztürk: “Bodrum ve Muğla’ya Belediyeciliği öğreteceğiz…”

Muğla AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ise Ak Parti’nin başarısında büyük payın kadınlara ait olduğunun söyleyerek; “İnşallah 2019 seçimlerinde hem Bodrum’u hem de Muğla’yı inandırıp, belediyeciliğin nasıl yapılacağını diğer illerde nasıl gösterdiysek Bodrum ve Muğla’da da gösteririz. Ak Parti bir fedakarlık hareketidir…” dedi.

AK PARTİ KADIN KOLLARI YENİ DÖNEM başkanı hülya tekin (1)Hülya Metin “Bodrum zor bir yer, ama ben zoru severim…”

Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan Hülya Metin ise yıllardan bu yana AK Parti içinde bir nefer olarak bir çok görev yaptığını belirterek “Bu gün adeta düğün bayram. Ben çok mutluyum. 2006’dan beri bu teşkilatın bir neferi olarak her türlü görevi yerine getirmeye çalıştım. Bodrum için çok güzel şeyler yapacağız. Bodrum’da o istediğimiz başarıyı da yakalayacağız. Bizde koltuk değişimi her zaman böyle olur. Kavga gürültü olmaz bizde. Fatoş hanım kendi isteği ile koltuğu bırakarak bize devretti. Hatta Ankara beni bu göreve atadığında, daha genç ve daha başarılı bir arkadaşımız var ise onunla da birlikte çalışmaktan onur duyarım dedim. Çok güzel bir kongre oldu. Çok güzel, çok aktif bir yönetimimiz var, çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Allah yüzümüzü kara çıkartmasın…” dedi.

AK PARTİ KADIN KOLLARI YENİ DÖNEM başkanı hülya tekin (9)Fatoş Erarslan: “Liderimizden aldığımız kesin talimat; Durmak yok, yola devam…”

Beş yıldan bu yana sürdürdüğü AK Parti kadın Kolları görevini kendi isteği ile devrettiğini belirten Fatoş Erarslan bu güne kadar ellerinden geldiğince AK Parti’yi Bodrum’da başarılı bir parti haline getirmek için çalıştıklarını ifade ederek “Şeyh Şaban-ı Veli’nin dediği gibi; gelişimiz güle, güle, Gidişimiz güle güle, Her işimiz güle güle olmasını temenni ediyorum…” dedi.

Rekabetsiz seçime ilgi az oldu…
400 delegeden 250’sinin oy kullandığı seçimde oyların tamamını alan Hülya Metin Ak Parti Bodrum İlçe Kadın Kolları Başkanı oldu.

Hülya Metin başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor:
Asil Yönetim kurulu Üyeleri:
Aydan Kormaz, Ayşegül Özcan, Azime Erkal, Bilge Kaya, Çiğdem Altun, Fethiye Beğendik, Filiz Üzekmek, Fulya Öztaşkın, Gülşen Bilir, Kamuran Tabak, Melin Sezen, Merve Kocadon, Nalan Reed, Nevriye Gürakar, Özden Babür, Özlenen Erhuy, Selda Omğan, Serpil Akalın, Sibel Kayhan, Sibel Özönal, Sultan Akın, Taybet Akar, Yurdagül Arslan, Zeynep Vurulmuş…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.