Bodrum Gündem

BODRUMLU TURİZMCİ CAHİT TÜRK TOPRAĞA VERİLDİ…

cahit-türk-bodrum-toprağa-verildi-(1)

Uzun bir süredir çağımızın hastalığı kanser ile mücadele eden ve 23 Şubat’ta verdiği mücadeleyi kaybederek yaşama veda eden 1959 doğumlu Bodrumlu turizmci Cahit Türk, Bitez Mezarlığında toprağa verildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
Bodrum’da turizmin başladığı ilk yıllardan bu yana, sektörün içinde yer alan Bağevleri Otel’in sahiplerinden Cahit Türk, çağımızın hastalığı kanser ile mücadelesini kaybetti. Bodrum’un tanınmış simalarından Tayfun ve Halil Türk’ün de kardeşi olan ve genç yaşta yaşamını yitiren Cahit Türk’ün cenazesi evinden alınarak, Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camiine getirildi.

cahit-türk-bodrum-toprağa-verildi (77)Türk ailesi ve yakın akrabaları cenaze namazı öncesinde de taziyeleri kabul ederken, cenazeye katılımın oldukça yüksek olduğu görüldü. Cahit Türk’ün cenazesine; BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, BODER Başkanı Halil Özyurt, Bodrum Denizciler Derneği ve Kent Konseyi Başkanı Mustafa Demiröz, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, İyi Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Geçmiş Dönem Belediye Başkanı Tuğrul Acar, BESİAD Üyeleri, ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Tarık Papuççuoğlu ile çok sayıda Bodrumlu yurttaş katıldı.

Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Cahit Türk, Bitez Mezarlığında aile kabristanına defnedildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.