Bodrum Gündem

BODRUM’DA BODRUM GİBİ SICAK BİR MEKAN…

gırla bodrum bitez (1)

Bitez Sahili’nde faaliyet gösteren “Gırla” isimli restoran yenilen yüzü ve yeni işletmecileriyle kapılarını misafirlerine açtı. Bir aile işletmesi olan restoran, müşterilerinin kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini sağlıyor…

Bodrum Gündem Haber
Bitez Sahili’nde denize sıfır konumda hizmet veren Gırla, sunduğu lezzetler, hijyen, fiyat politikası ve güler yüzlü hizmeti ile öne çıkıyor. Haftada en az 2 gün canlı müziğin de olduğu aile işletmesine gelen misafirler, memnun olarak evlerine dönüyor.
Uzun yıllar Bitez ve Bağla’da turizm sektöründe işletmecilik yapan Ümit Çatalbaş “Gırla”yı geçtiğimiz ay devraldıklarını belirterek şunları söyledi: “Turizm hayatıma ilk Bitez’de başlamıştım. Yıllar sonra başladığımız yer olan Bitez’e geri döndük. Buraya gelen misafirlerimize en başta müthiş lezzetler, hijyen, ev ortamı ve huzur sunuyoruz. Haftada 2 gün canlı müziğimiz de var ama özel davetlerde de canlı müziklerimiz olacak…”
Çatalbaş, “Biz sektörde iddialıyız. Mekanımıza gelenler buradan memnun olarak ayrılacaklardır, bunun garantisini veriyoruz. Tabi bu iddiayı sözle çok anlatmaya gerek yok, Gırla’ya bir kez gelip lezzetlerimizi tadanlar ne demek istediğimizi anlayacaklardır…” diye konuştu.
Mekanın diğer işletmecisi Tolga Yavaş da tüm aile bireylerinin yıllardır turizm sektörünün içinde olduğunu ifade ederek; “Aile olarak işlettiğimiz “Gırla”, lezzeti, sıcaklığı, temizliği ile tercih sebebi olacaktır. Yaz aylarında da Bodrum turizmine katkı sağlayacağımızdan şüphemiz yok. Ailemizdeki herkes uzun yıllar turizm sektöründe çalıştığı için kendimize güveniyoruz. Bizi tercih edenler kesinlikle pişman olmayacaklar…” dedi.
“Gırla”ya gelen misafirler, Berkay & Alanay ikilisinin müzikleri eşliğinde keyifli vakit geçirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.