Bodrum Gündem

TURİZM SEKTÖRÜNDE DÖRT MEVSİM İŞ DENEYİMİ…

TURİZM SEKTÖRÜNDE DÖRT MEVSİM İŞ DENEYİMİ…

sea-garden-hapimag-1

Kapasite açısından Ege Bölgesi’nin en büyük turizm tesisi olan Hapimag Sea Garden Bodrum ile dünyanın sayılı kış turizmi merkezlerinden Palandöken’in gözde kayak tesisi Sway Otel, sektörde yeni bir ilke imza atarak çalışan değişim programını başlattı

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Gökova Körfezi’nde yer alan ve kapasite olarak Ege Bölgesi’nin en büyük turizm tesisi konumundaki Hapimag Sea Garden ile dünyanın sayılı kayak merkezleri arasında bulunan Palandöken’in gözde kayak tesisi Sway Otel, insan kaynağı yetkinliklerini geliştirmek ve beraberinde müşteri memnuniyetini arttırmak amacıyla çalışan değişim programını hayata geçirdi. Turizm sektöründe bir ilk olan değişim programı sayesinde Hapimag Sea Garden Bodrum ve Sway Otel Palandöken bünyesinde görevli çalışanlar dört mevsim boyunca istihdam edilerek farklı alanlarda bilgi ve deneyim sahibi olma imkânı yakalıyor.

Hapimag-Sea-Garden-Bodrum-Genel-Müdürü-Kerem-Demirkol“Rekabette avantaj insan kaynağından geçiyor”

Program sayesinde iki tesisin de hizmet kalitesinin arttığını ifade eden Hapimag Sea Garden Bodrum Genel Müdürü Kerem Demirkol, “Yurtiçinden ve yurtdışından gelen misafirlere kaliteli bir hizmet sunabilmenin yolu insan kaynağının yeterli tecrübe ve bilgi birikimine sahip olmasından geçiyor. Kurum olarak bu bilinçle hareket ediyoruz ve bu doğrultunda sektörümüzde yeni bir projenin öncülüğünü yaparak çalışan değişim programını başlattık…” dedi.

Demirkol, sözlerine şöyle devam etti: “Ülkemiz jeopolitik konumu ile tüm dünyanın gözlerinin üzerinde olduğu dört mevsim turizm imkânına sahip. Ancak günümüzde hangi sektör olursa olsun rekabet ortamında üstünlük sağlamanın en önemli unsuru insan kaynağından geçiyor. Bunun içinde eğitimli, mesleğinde uzman ama kendini sürekli olarak geliştiren çalışanlarınızın olması lazım. Bu anlayışla çalışan değişimi programını başlattık. Böylece çalışanlarımız hem yaz hem kış oteli konseptini deneyimleme şansı yakalıyor. Ayrıca kariyer yolculuklarında kendilerine yeni ufaklar açacak farklı tecrübeler yaşıyorlar. Bu sayede sezon bazlı değil, 12 ay boyunca iş hayatına devam edebiliyorlar…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.