Bodrum Gündem

ORHAN DİNÇ BODRUM DENİZ TİCARET ODASI’NA ADAY…

orhan-dinç-bodrum-deniz-ticaret-odasına-aday-6

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi için BODTO Yönetim Kurulu Üyesi ve Roda Yat İmalat firmasının sahibi Orhan Dinç, Nisan ayında gerçekleşecek olan İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi’nin başkanlığına aday olduğunu ilan ederken, İMEAK Deniz Ticaret Odası için de ekip olarak, Tamer Kıran’ı desteklediklerini ilan etti.  

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın genel merkez seçimlerinde “Hepimizin Odası Hareketi” adına ekibi ile birlikte başkanlığa aday olan Tamer Kıran Bodrum’daki çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında gerçekleşen toplantıda geçmiş dönem AK Parti Bodrum İlçe Yöneticisi, BODTO Yönetim Kurulu üyesi ve Roda Yat İmalat firmasının sahibi Orhan Dinç, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi’nin seçimlerinde aday olduğunu ilan etti. 38 yaşındaki Orhan Dinç, adaylığını açıkladığı konuşmasında oldukça dikkat çeken noktalara vurgu yaptı. Dinç “Deniz Ticaret Odasının önderlik etmesi gerekirken, yıllardır Bodrum Ticaret Odasının destek verdiği Boat Show ve yurtdışı denizcilik fuarlarına katılım katkısı için, biz de Deniz Ticaret Odası olarak elimizi taşın altına sokacağız. Merkez ile kavga değil, proje ve fikirler üretip hayata geçireceğiz. Bodrum şubemizin kaybolan enerjisine gençliğimiz ile sinerji vererek, odamızın üzerindeki ataleti atacağız. Oda belirli kişilerin değil hepimizin odası olacaktır…” dedi.

orhan-dinç-bodrum-deniz-ticaret-odasına-aday-7GİDİŞATI TERSİNE ÇEVİRECEĞİZ…

Konuşmasına kendini tanıtarak başlayan Orhan Dinç “Konuşmama kendimden bahsederek başlamak istiyorum. Ben Orhan Dinç. Baba mesleği olan yat imalatı ile uğraşıyorum. Bodrum ile özdeşleşen ve bizlere atalarımızdan yadigar olan bu mesleği gelecek kuşaklara aktarmak esas amacım. Halen Bodrum Ticaret Odası yönetim kurulu üyesiyim ve yaklaşık 10 yıldır sektör temsilcisi olarak birçok görevler üstlendim. Deniz Ticaret Odası Bodrum şubesinin yıllardır üyesiyim. Sizlerden biriyim, sizlerin içinden geldim. Bizler, gençliğin ve yeniliğin gücü ile sizlerle birlikte gidişatı tersine çevirmeye hazırız. Yeni dönemde de Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi’nin başkanlığına ve yönetimine ekip arkadaşlarım ile birlikte sizlerin de desteği ile adayız…” dedi.
orhan-dinç-bodrum-deniz-ticaret-odasına-aday-4YENİ ODA BİNASI YAPACAĞIZ…
Orhan Dinç, özellikle yerel dinamikleri hareketlendirerek, her türlü problemde tüm sivil toplum kuruluşları ile birlikte tek vücut hareket edeceklerinin altını çizerek; “Yeni bir hizmet binası yapacağız, çalışma alanımızı iyileştireceğiz. Çağa uygun bir yönetim anlayışı getireceğiz. Camianın kenetlenmesi için elimizden geleni yapacağız…” dedi.

Dinç, “Bu söylediklerim benim ve ekibimin sizlere sözüdür. Ancak bu görev sadece benim ve ekibimin değil, hepimizin birlikte başaracağı görevdir. Denizi sadece ticaret değil, yaşam alanı olarak görmeliyiz…” şeklinde konuştu.
orhan-dinç-bodrum-deniz-ticaret-odasına-aday-3BİZLER BODRUM OLARAK DEĞİŞİMİN YANINDAYIZ…
Orhan Din konuşmasının son bölümünde ise; Genel Merkez İMEAK Deniz Ticaret Odası’na aday olan Tamer Kıran’dan Bodrum’a destek isteyen Orhan Dinç; “Hepimizin Odası Hareketi lideri, Merkez Deniz Ticaret Odası Başkan adayımız sayın Tamer Kıran beyefendiyi 8 Nisan tarihindeki kongre sürecini anlatması için davet ettik, sağ olsun bizden desteğini esirgemedi. Bizler Bodrum olarak değişimin yanındayız, bu değişimde kendilerine tabi ki destek vereceğiz. Ancak benim de kendisinden 2 isteği olacak; birincisi Bodrum’un bu zamana kadar ihmal edildi. Sizleri aramızda seçimden seçime değil, sık sık görerek bizlerin ve üyelerimizin dertlerine ortak olarak çözüm üretip, en azından manevi olarak yanımızda olmanızdır. ikincisi ise; projelerimizde bizlere maddi olarak destek olmanız. Bodrum’u hak ettiği yere birlikte taşıma yolunda ekonomik yönden desteğinizin sözünü istiyorum…” diye konuştu.

Orhan Dinç’in başkanlık açıklamasının ardından mikrofona İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın genel merkez seçimlerinde “Hepimizin Odası Hareketi” adına ekibi ile birlikte başkanlığa aday olan Tamer Kıran gelerek neden aday olduklarını açıkladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.