Bodrum Gündem

MART AYI MECLİSİNDE SADECE 3 MADDE GÖRÜŞÜLECEK…

MART AYI MECLİSİNDE SADECE 3 MADDE GÖRÜŞÜLECEK…

bodrum belediye meclisi nisan ayı olağan toplantısı (5)Bodrum Belediye Meclisi, Mart ayında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile ilgili sadece 3 gündem maddesi için toplanacak.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Belediye Meclisinin aylık olağan toplantısı 2 Mart Cuma günü 3 gündem maddesini görüşmek üzere toplanıyor.

Bodrum Belediyesi, yarımadadaki belde belediyelerinin kapanmasından sonra ilk kez bu kadar az gündem maddesi ile toplanmış olacak. Herodot Kültür Merkezinde SAAT 14:00 TE BAŞLAYACAK olan TOPLANTININ 3 maddelik gündemi şu şekilde;

1-         İlçemiz Karakaya Mahallesi 244 ada 8 parsele ilişkin hazırlanan 1/1000 Koruma Amaçlı Gümüşlük Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifinin görüşülmesi.

(İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)

2-         Mülkiyeti Maliye Hazinesi’ne ait olup, Sahil Güvenlik Komutanlığı’na tahsisli, İlçemiz Turgutreis Mahallesi 370 ada, 10 parsel için hazırlanan  1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin verilecek Kurum görüşümüzün görüşülmesi.

(İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)

3-         İlçemiz Güvercinlik  Mahallesinde, kıyı kenar çizgisinin deniz tarafında kalan bir kısım alana yönelik hazırlanan İskele Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifinin görüşülmesi.

(İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.