Bodrum Gündem

KARYALI SEZONA SEMİNERLER  DİZİSİYLE “MERHABA” DEDİ…

Hemel ve Karyalı Pazarlama iş birliği seminerleri (1)

Bodrum ve Milas’ın yapı malzemeleri distribütörlükleri ile tanınan önemli firmalarından Karyalı Pazarlama, yapı ve tersane sezonu öncesi yoğun bir dizi seminer ve  buluşma organizasyonu düzenledi. Ard arda 3 gün devam eden organizasyonlarda denizcilik sektöründen inşaat sektörüne kadar çok geniş bir yelpazede,  500 kişiye  ulaşan bir katılım gözlendi…

Bodrum Gündem Haber

Hemel ve Karyalı Pazarlama iş birliği ile 27.02.2018 Salı akşamı gerçekleştirilen seminer, Ramada Resort Bodrum’da teknik müdürler, ahşap ustaları ve yapı market personellerini bir araya getirdi. Hemel satış müdürü Zülfigar Döner, 2.grup satış müdürü Cüneyt Garip, Bodrum, Milas bölge satış koordinatörü Erman Karasulu ve teknik gelişim sorumlusu Mert Çakır etkinlik kapsamında Hemel firmasını ve ürünlerini tanıttılar. Seminer sırasında düzenlenen çekiliş ile katılımcılara Hemel ürünleri ve Karyalı’nın kendi markası olan Crow’a ait ürünler dağıtıldı. Organizasyon eğlenceli müzik dinletisi ile geç saatlere kadar devam etti.

Hemel ve Karyalı Pazarlama iş birliği seminerleri (11)Moravia Marin Coatings ve Karyalı Pazarlama iş birliği ile 28.02.2018 Çarşamba akşamı gerçekleştirilen seminer, Delfi Otel Bodrum’da tekne sahipleri, kaptanlar, marin boya ustaları ve yapı market personellerini bir araya getirdi. Moravia genel müdürü Mustafa Arif Ekeman, Ege ve Akdeniz bölge satış müdürü Ali Yılmaz, boya inspektörü Yılmaz Özkaya ve ARGE sorumlusu Zeynel Abidin Karabay etkinlik kapsamında Moravia marin ürünleri firmasını ve ürünlerini tanıttılar. Seminer sırasında düzenlenen çekiliş ile katılımcılara Moravia ürünleri ve Karyalı’nın kendi markası olan Crow’a ait ürünler dağıtıldı. Bodrum’un ve Türkiye’nin “Son Süngerci” adıyla tanıdığı önemli denizcilerden Aksona Mehmet ve denizcilik sektörünün önde gelen isimlerinin katıldığı organizasyonda Aksona Mehmet, Moravia firmasına övgüler sunarken, ülkemizin ve Bodrum’un denizcilik, koylarımız ve denizlerimiz konusunda içinde bulunduğu durumu da kendine has üslubuyla dile getirdi. Birçok eğlenceli anekdota sahne olan organizasyon gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Karyalı Pazarlama’dan başlattığı eğitim ve tanıtım çalışmalarını daha küçük gruplarla Mart ayı boyunca da sürdüreceğini bilgisi alındı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.