Bodrum Gündem

Ayser Özbulut “YÜZLERCE BEN” LE  9 MART’TA TRAFO’DA…

Ayser Özbulut “YÜZLERCE BEN” LE  9 MART’TA TRAFO’DA…

yüzlerce benAyser Özbulut, yeni kitabı “Yüzlerce Ben” için 9 Mart Cuma Trafo Hakan Aykan Kültür Merkezinde  okurlarıyla buluşup kitaplarını imzalayacak.

Bodrum Gündem Haber

Yazar yeni kitabı Yüzlerce Ben’in arka kapağında  “Kendine ulaşan insan yenilenmeye, yeniden yapılanmaya hazır demektir. İnsanın hayatı boyunca yarattığı en büyük eseri kendisi olmalıdır…” diyor.

Ayser Özbulut’un Yüzlerce Ben adlı eseri “Beni benim kadar şeffaf kim anlatabilir ?” sorusundan yola çıkıyor. Kişinin kendisiyle olan yolculuğu üzerine araştırmalarını ve tecrübelerini harmanlayarak hikaye tadında bir eserle okuyucularıyla buluşturuyor. Yazar, hayatı boyunca birçok kişiliğe büründüğünü, her olayda başka bir insan olarak hayatta var olduğunu yazıyor kitabında. Bu nedenle her okuyanın “Yüzlerce Ben” varmış bu hayatta diyebileceğini söylüyor.

Yüzlerce Ben, kişisel gelişimin  edebiyatla öykülendirilmiş, Ayser Özbulut’un kendi şiirleriyle süslenmiş başucu kitaplarından biri.

2000 yılından itibaren Bodrum’da yaşayan yazar Ayser Özbulut, İlk kitabı Boğazımdaki Yumrular’la yazın hayatına yazar olarak adım attı. İlk kitabına Doğu ve Güneydoğu’da yaşanan Türkiye gerçeklerini  gerçek yaşamlar üzerinden kaleme aldı ve çok ses getiren bir romanla raflarda yerini aldı. Boğazımdaki Yumrular ikinci baskısıyla ilgi görmeye devam ediyor.

Birçok fuarda ve imza günlerine katılan Ayser Özbulut , Bodrum’da da okuyucularıyla buluşmak için 9 Mart 2018 Cuma günü saat 16.30 – 19.00 arasında TRAFO’da olacak.

trafo afiş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.