Bodrum Gündem

BEŞ YILDIZLI BAKKAL  “Bİ TAT GÜMÜŞLÜK” AÇILDI…

bi tat gümüşlük manşetSağlıksız beslenme ve AVM kültürüne karşı   “Beş yıldızlı Bakkal” sloganı ile açılan “Bi Tat”, Gümüşlük’ün dokusuna uygun tarzı ile Türkiye’nin değişik yörelerinden gelen lezzetleri bir araya getirdi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’un Gümüşlük mahallesinde açılan mini gurme market “  Bi Tat Gümüşlük”, Türkiye’nin pek çok bölgesine ait yerel lezzetleri bünyesinde topladı.

bi tat gümüşlük (13)İşletmenin sahibi Şule Büyükyıldız, doğal ürünler ve yöresel tatlar konusunda ürünleri yöresinde arayıp bulup getirdiklerini, çeşitliliğin ve farklı lezzetlerin çoğu zaman müşterileri ile birlikte çoğaldığını, arayıp bulamadıkları lezzetlerden bahseden müşterin önerileri ile şekillendiğini ifade etti. Dükkanındaki her lezzeti tadımlık olarak da bulunduran Şule Büyükyıldız,  ürünleri müşterilerine tattırmadan göndermiyor.

Ankara’nın Çubuk kazasından Çubuk turşusu, Ovacık’tan nohut, Kargı yaylalarından Kargı tulumu, Düzce’den Çerkes peyniri, Taraklıdan Buğday çimi marmelatı,  gibi farklı, katkısız ve doğal lezzetleri bir arada bulunduran mini gurme market, farklı dekorasyonu ve konsepti ile Gümüşlük’te yaşayanların ilgisini çekmekte.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.