Bodrum Gündem

BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL ALTINDAĞ ŐLDÜ

BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL ALTINDAĞ ŐLDÜ

taner uslu ve ismail altındağ haziran basın açıklaması (5)Bodrum Belediye Başkan yardımcılarından İsmail Altındağ Yalıçiftlikte geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

Çiçek Bozoğlu / Bodrum Gündem

11 Mart 2018 Pazar günü saat 23:30 sularında Yalıçiftlik te geçirdiği kaza sonucu denize uçan aracından ölü olarak çıkartılan Bodrum Belediyesi başkan yardımcısı İsmail Altındağ 55 yaşında hayatını kaybetti.

Kendi kullandığı özel aracıyla, Bodrum istikametinden Yalıçiflik’e gitmekte olan Altındağ, Gerenkuyu mevkiinde virajı alamayarak denize uçtu. Kaza anını gören bir vatandaşın haber vermesinin ardından bölgeye ilkyardım ekipleri ve dalgıçlar yönlendirildi.

Kıyıdan yaklaşık 5 metre uzaklıkta sulara gömülen araçta sıkışan İsmail Altındağ’ın cesedini çıkarabilmek için dalgıçlar uzun süre çaba sarf etti. Denizden çıkarılan ceset bota alınarak Yalıçiftlik Belediye Kafe önündeki iskeleden karaya çıkarıldı.

Elim kazanın duyulmasının ardından Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcıları ve belediye Meclis Üyeleri’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi kaza mahalline gelerek çalışmaları takip etti.

İsmail Altındağ ın cenazesi kesin ölüm nedeninin anlaşılması için Muğla Adli Tip Merkezine gönderildi.

Yorumlar

  1. Serdar Anlağan dedi ki:

    Değerli bir belediyeciydi. Bodrum için büyük bir kayıp. Ailesine metanet ve sabır diliyorum, nur içinde yatsın.