Bodrum Gündem

TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI MARKASI KARACA HOME BODRUM’DA AÇILDI…

karacahome bodrum mağazası açıldı (52)

Türkiye’nin ev tekstil ve mutfak sektörünün lider firmalarından birisi ve en güvenilir ulusal markalarından birisi olan “Karaca Home” 76’ıncı Francheise mağazasını Bodrum’da açtı. Bodrumlu iş insanı İsmail Karataş tarafından Atatürk Caddesinde açılan Karaca Home Bodrum Mağazası Bodrum ekonomisine önemli katkı sağlayacağı ifade edilirken, açılışına da oldukça yoğun bir katılım oldu.  

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Türkiye’nin önemli bir markası olarak kabul edilen Karaca Home, 76. Francheise Mağazasını Bodrum’da açtı. Bodrumlu iş insanı İsmail Karataş tarafından Atatürk Caddesinde açılan mağazanın açılışına yoğun bir katılım oldu. Karaca Home Bodrum Mağazası işletmecisi İsmail Karataş ve Karaca Home Yönetim Kurulu üyesi Sami Karaca’nın ev sahipliği yaptığı açılışa; Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz başta, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, BODTO Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Çarşı Mahallesi Muhtarı Zerrin Muğlalı, Kumbahçe Muhtarı Nil Taşkıran, geçmiş dönem Bodrum Belediye Başkanı Tuğrul Acar, iş insanları ve çoğunluğu kadın Bodrumlu yurttaşlar katıldılar. Karataş Çeyiz müdavimi ve sadık müşterisi olan kadınların da rağbet ettiği açılış sırasında, açılışa özel indirimlerden yararlanmak için bol bol alışveriş yaptıkları görüldü. Umurça Mahallesi Kadınları olarak açılışa çelenk gönderilmesi ise yine açılıştaki renkli sahnelerden birisiydi.

karacahome bodrum mağazası açıldı (86)KARACA HOME TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI MARKASI SEÇİLDİ…

2012’de hayata geçen “Karaca Home” markası, kısa sürede tüketicilerin evlerine girerek büyük beğeni topladı. Kısa bir süre içinde ev tekstil ve mutfak sektöründe de liderliğe yükselen Karaca Home, Marketing TR dergisinin düzenlediği The One Awards 2016’da ‘Ev Tekstili-Dekorasyonu Sektöründe Yılın En Başarılı Markası’ seçildi. Türkiye’deki başarılarını uluslararası arenaya da taşıyan Karaca Home 2016 yılında, International Home and Housewares Show’da sektörünün mağazacılık alanında en iyilerinin yarıştığı Global Inovasyon Ödülleri (GIA) kapsamında 25 firma arasından Martin M. Pegler Görsel Düzenleme Mükemmeliyet Ödülü’ne layık görüldü. Karaca Home koleksiyon tasarımları İtalya, İspanya, Hollanda ve İngiltere stüdyolarından seçilmiş özel tasarımcılar tarafından hazırlanıp, İstanbul’daki tasarımcılar tarafından yorumlanarak renklendiriliyor.

Karaca Home’un 2017 yılı itibari ile Türkiye genelinde 1000’e yakın bayii, Bodrum’da açılan bu mağaza ile birlikte 76 franchise ve 14 AVM ve cadde mağazası bulunuyor.

karacahome bodrum mağazası açıldı (33)BODTO BAŞKANI BAŞKANI KOCADON “ULUSAL MARKALAR BODRUM’A YATIRIM YAPIYOR…”

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon Ulusal ve uluslararası markaları Bodrum’a tekrar gelmeye başladıklarına dikkat çekerek “Türkiye’nin en önemli markalarından birisi olan Karaca Home’un Bodrum’da mağaza açıyor olması çok önemli. Biz bunu Bodrum ekonomisinin her şeye karşın, bir gelişim ve atak halinde olduğunun bir göstergesi olduğunu düşünüyoruz. Diğer yandan da geçmiş dönemde BODTO Meclisinde görev yapmış değerli bir iş insanı arkadaşımız ulusal bir markanın Bodrum’a kazandırılmış olmasından da gurur duyuyoruz. Hem Karaca’ya, hem İsmail arkadaşımıza hem de Bodrum’a hayırlı olur…” dedi. BODTO Başkanı Mahmut Kocadon konaklama, turizm ve tekstil gibi birçok Ulusal ve Uluslararası markanın Bodrum’da yatırım yapıyor olmasının, Bodrum ekonomisine güven duyulmasının bir kanıtı olduğunu da sözlerine ekledi.

karacahome bodrum mağazası açıldı (8)YENİ MARKALAR ve İSTİHDAM KAZANDIRMAYI HEDEFLİYORUZ…

Bodrum’a ulusal ve kaliteli bir marka kazandırmanın gururunu ve heyecanını yaşadıklarını ifade eden Bodrum Karaca Home Mağazasının işletmecisi Bodrumlu İş İnsanı İsmail Karataş “Çok heyecanlıyız, Bodrum’a yeni bir mağaza kazandırıyoruz, güzel bir marka ile yola devam ediyoruz. İnşallah Bodrum için hayırlı olur, bol rızık, bol kazanç diliyorum. Burada müşterilerimize Karaca Home ve Karaca Züccaciye ürünlerini satacağız. İlerleyen dönemlerde yeni mağazaları, yeni markaları Bodrum’a kazandıracağız. En büyük hedefimiz Bodrum’da istihdam oluşturmak…” şeklinde konuştu.

karacahome bodrum mağazası açıldı (42)KARACA HOME UZUN YILLAR BODRUMLULARA HİZMET VERMEYİ HEDEFLİYOR…

Karaca Home Satış Direktörü Erhan İnangül ise “Bu gün burada Karaca Home temsilcisi olarak bulunuyoruz. Türkiye ve dünyada büyümekte olan ev tekstil sektörünün lider markası olan Karaca’nın 160 kendi mağazası var. Bu gün burada da Türkiye’nin incisi Bodrum’da 76.Francheise mağazasını açıyoruz. Umut ediyorum bu mağaza başarılı işlere imza atacak ve Bodrumlulara uzun yıllar hizmet verecek…” dedi.

karacahome bodrum mağazası açıldı (38)İSTİHDAM SAĞLIYORLAR…
Kurdela kesilmeden önce Karaca Home Bodrum mağazasının açılışına katılanlara hitap eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, oldukça dikkat çeken bir konuşma yaptı. Başkan Kocadon; “Türkiye ekonomisinin zorlandığı şu günlerde, Bodrumumuza böyle güzel bir işletme ve marka kazandıran Karataş ailesine ve İsmail Karataş kardeşime gerçekten teşekkür ediyorum. Bu güzel mağazamızın ülkemiz ve Bodrumumuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu mağazayı açarak işsizlerimizi iş sahibi yaptıkları için, o insanlarımızın akşam evine ekmek götürebilmelerine, sabah çocuklarına harçlık verebilmelerine ve geçimlerine destek oldukları için ben bu aileyi bir defa daha kutluyorum…” dedi. Başkan Kocadon istihdam sağlayan iş insanlarına her zaman destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini sözlerine ekledi.

karacahome bodrum mağazası açıldı (67)KAZANÇLARINI FAİZE YATIRMAYIP, YATIRIM YAPARAK MEMLEKETE HİZMET VERİYORLAR…

Açılışa katılanlara hitap eden Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz da “İlçemize, caddemize renk katan bir mağaza olmuş. İsmail bey böyle güzel bir işyerini açmakla memleketimize hizmet ediyorlar. Paralarını faize yatırmak yerine böyle güzel işyeri açmakla ilçemize, memleketimize hizmet sunuyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum…” dedi.

karacahome bodrum mağazası açıldı (54)Atatürk Caddesi esnafları ise; Karaca Home Bodrum Mağazasının Atatürk Caddesinde açılmış olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, kaliteli markaların caddeye ve dolayısı ile Bodrum’a çok önemli ekonomik katkı sağlayacağını ifade ederek, Karaca Home Bodrum Mağazasının bereketli kazanç elde etmesini dilediklerini kaydettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.