Bodrum Gündem

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ÖZMEN; “AYNI PARTİNİN İKİ BELEDİYESİ KAYIKÇI KAVGASI YAPIYOR…”

ak-parti-bodrum-ilçe-danışma
Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Danışma Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Ömer Özmen, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesini sert sözlerle eleştirerek “Aynı Partinin Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi kayıkçı kavgası yapıyor, topu birbirlerine atıyor ama sorunlar dağ gibi büyüyor” dedi. Özmen, Bodrum Belediyesi’nin personel maaşlarını da gecikmeli ve taksitle ödediğini iddia etti. AK Parti Bodrum İlçe Danışma Toplantısı diğer partilerin aksine basına açık olarak gerçekleştirildi…
Bodrum Gündem Haber
Bodrum Ticaret Odası Toplantı salonunda gerçekleştirilen AK Parti Bodrm İlçe Danışma toplantısına İl Başkanı Kadem Mete ve Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen’in de aralarında olduğu çok sayıda partili katıldı.
Divanın oluşturulması, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşının okunmasının ardından bir konuşma yapan İlçe Başkanı Ömer Özmen, sözlerine Afrin Operasyonu ile başlayarak şunları söyledi:
“Bir önceki ilçe danışmamız Afrin Operasyonu’nun 4’üncü günüydü. “Ordumuzun zaferinden hiç şüphemiz yok” demiştik. Allah’a şükürler olsun ki; Ordumuz, Dünya’ya örnek olacak bir kahramanlık destanı yazarak, kısa sürede muvaffak olmuştur. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Değerli dava arkadaşlarım, 2019 Yerel Seçimlerine 1 yıl kaldı. Zaman da akıp gidiyor. Kongre süreçlerini geride bıraktık. Teşkilatlarımız hizmet bayrağını devralan yeni kadrolarla çalışmalarını sürdürüyor. Liderimiz, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda, öncelikle önümüzdeki yerel seçimlere ve arkasından genel ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine odaklanmış bulunmaktayız. Bu nedenle bugün sizlere bir sunumumuz olacak. İzleyeceğiniz bu sunumumuz henüz taslaktır. Çünkü demokratik bir süreç yaşatmak istiyorum. Sözü olan tüm arkadaşlarımın yazılı katkılarını bekliyorum. Bunun içinde bu sunumu yazılı metin olarak da kısa süre içinde sizlere yetiştireceğiz. Son noktayı teşkilatımızla birlikte koymak istiyorum. Projelerimizi kesinleştirdiğimiz zaman, görsellerini hazırlayarak uygulamaya hazır bitmiş haliyle, Cumhuriyetimizin 100. Yılında “Nasıl bir Bodrum” görmek istiyorsak, onu görsellerle geniş katılımla Bodrum Kamuoyuna sunacağız. Diğer yandan da; Bodrum’da yerel seçimleri Ak Parti olarak nasıl alabiliriz? Halkın beklentileri doğrultusunda nasıl bir yol izlemeliyiz. Yerel seçimlere hazırlayacağımız kadroları nasıl ve kimlerden oluşturmalıyız? Bugün seçim olsa Ak Parti’nin Bodrum’da durumu nedir? gibi sorulara cevap bulmak için profesyonel destek alarak çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmaların sonucu strateji ve taktiklerimizi netleştireceğiz. Değerli dava arkadaşlarım, yapacağımız sunumda; bugüne kadar Bodrum’u yönetenlerin Bodrum’un geleceğini nasıl kararttıklarını, bu sınırlı örneklerden dahi göreceksiniz…” dedi.

ÖZMEN; “AYNI PARTİNİN İKİ BELEDİYESİ KAYIKÇI KAVGASI YAPIYOR…”

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, sözlerinin devamında Muğla Büyükşehir ve Bodrum Belediyeleri’ni sert sözlerle eleştirerek “Aynı Partinin Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi kayıkçı kavgası yapıyor, topu birbirlerine atıyor ama sorunlar dağ gibi büyüyor. Gerçek durum bu iken, bir de Bodrum Belediyesi yaklaşık 300 Milyon TL borçlu gözüküyor. Buna rağmen maaş ödemelerini gecikmeli yapıyor, üstelik bu ödemeyi de son aylarda artık taksitlerle ödüyor. Değerli dava arkadaşlarım, hal böyle iken, üst üste seçim alıyorsa, dönüp kendimize bir bakmamız lazım. Aynı zihniyetle, aynı tekrarları yaparak bir sonuç alınamayacağını da bilmemiz gerekiyor. Ben ilçe Başkanı olarak bu düşüncelerle çalışıyorum. Tüm Arkadaşlarımın dikkatini de buraya çekiyorum…” dedi.

ak parti bodrum ilçe danışma 4BODRUM’UN CUMHURİYETİN 100. YILINA HAZIRLAMA PROGRAMI…

Özmen’in konuşmasının ardından kürsüye gelen Adil Ülgen bir sunum yaptı. Ülgen, Bodrum’daki belediye çalışmalarını hizmet belediyeciliği, turizm, tarih ve kültür, çevreci belediyecilik, sosyal belediyecilik ve demokratik belediyecilik açısından değerlendirdi. Bodrum Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin her açıdan sınıfta kaldığını iddia eden Ülgen, Bodrum’da denize ve yola akan foseptikler, imarla ilgili problemler gibi pek çok sorunu görsellerle anlatarak sert eleştirilerde bulundu. Adil Ülgen daha sonra üzerinde çalıştıklarından bahsederek, programın ana başlıklarını; Kentsel Altyapıyı Bitirme, Turizmi Yıl Yayma, Yerel Kalkınma ve Yerel İstihdam ve Gençlik Programı olarak açıkladı.

ak parti bodrum ilçe danışma 3BODRUM’UN AĞIRLIKLI TURİZM YAPISI DENİZ, KUM, GÜNEŞ…

Muğla AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ise turizm konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulunarak; “12 ay turizm konusunda benim de bazı projelerim vardı. BODER ile paylaştım. Benim emekli turizmi diye bir projem vardı. Otelleri kışın açık tutacak bir projeydi. Bu işte varım diyenler otellerin listesini gönderdiler bana. Baktım ki hep pansiyon ve apart türü oteller. Dedim ki bu olmaz, 4 ve 5 yıldızlı otel ayarında olması lazım. Çünkü insanlar buraya kışın geldiği zaman havalar yağmurlu, denize giremeyecek. Aktiviteler olması lazım. Hamamı, fitnessı, konferans salonları olacak. Apartlarla, pansiyonlarla bu iş olmaz dedim. Şunu gözlemledim; maalesef bu bölgedeki tesislerimiz yaza yönelik planlanmış, kış için doğru dürüst kapalı alanı yok. Turizm çok çeşitli bir konu. Bir yörede birden çok amaçlı turizm yapmaya kalkarsanız sapla samanı birbirine karıştırırsınız. Yani Kapadokya’da deniz, kum, güneş turizmi yapamazsınız. Orada kültür turizmi yaparsınız. Efes’te inanç turizmi yaparsınız. Bizim Mekke’de Medine’de yaptığımız gibi. Karadeniz’de de doğa turizmi yaparsınız. Oraya denize gireceğim hayaliyle giderseniz, yağmurun altından denize giremezsiniz. Bodrum’da da tabi ki doğal güzelliklerimiz var, tarihi değerlerimiz de var ama buranın ağırlıklı turizm yapısı deniz, kum, güneş. Onun için her değeri yerinde bilmek ve ona göre çalışma yapmak lazım…” dedi.
AK Parti Danışma Toplantısının sonunda ise partiye üye olan vatandaşlara rozetleri takıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.