Bodrum Gündem

BODTO’nun tek listeli 2018 seçimi tamamlandı

bodto-seçimleri-tamamlandı-2018-bodrum-gündem

Bodrum Ticaret Odası seçimlerinde, 10 Meslek Komitesinde rakipsiz olarak seçime giren Mahmut Kocadon ve ekibi için toplam 700 oy kullanıldı.   

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Ticaret Odası yeni yönetimi belirlendi. 1 Nisan günü sabah saatlerinde başlayan BODTO seçimlerine, Mahmut Serdar Kocadon liderliğinde tek liste ile girildi. Tek liste ile girilen BODTO seçimine beklenenden çok daha fazla katılım oldu. Tek liste olması nedeni ile seçimden önceki bir kaç gün 200-250 civarında BODTO üyesinin oy kullanacağı ifade edilirken, resmi olmayan sonuca göre 3 bin 587 üyeden, 700’ü oy kullandı.

bodto-seçimleri-tamamlandı-2018-bodrum-gündem (15)BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve ekibi sabah oylamanın başladığı andan itibaren oy kullanmanın bittiği 17:00’ye kadar oy kullanmaya gelen üyeler ile tek tek ilgilendiler. Başkan Mahmut Kocadon’a “Mahmut Kocadon ile Serdar Kocadon’un ekibi yarışıyor, sizce kim kazanır?” Şeklindeki esprili sorumuza oldukça dikkat çeken bir yanıt verdi. Başkan Kocadon “Öncelikle şunu belirtmek isterim; gönlüm çok adaylı bir seçimden yanaydı. Lakin üyelerimiz böyle tercih etti. BODTO üyeleri teveccüh gösterdi ve bizim karşımıza başka bir ekip aday olarak çıkmadı. Şunu tekrar ifade etmek istiyorum, Ben ve ekibin rekabetin demokrasinin bir gereği olduğuna inanırız ve bu güne kadar asla yarışmaktan da kaçmadık, kaçmayız. Geçtiğimiz dönem siz gazeteciler yakından izlediniz. Müthiş hareketli ve kıran kırana bir yarış oldu. Bu sefer üyelerimiz böyle uygun görmüş. Çok düzeyli ve örnek olacak bir seçim atmosferi yaşıyoruz burada. Sabahtan bu yana oyunu vermek üzere buraya gelen üyelerimizin güler yüzü ve bizlere söyledikleri övgü dolu sözler bize daha büyük bir sorumluluk yüklüyor. Gelecek dönemde çok daha başarılı ve çok daha  güzel projelere imza atacağız kimsenin kuşkusu olmasın. Her şey Bodrum için. Bodrum için biz biriz…” dedi.

bodto seçimler 12 mayıs int 12GEÇEN SEÇİM NE OLMUŞTU?

12 Mayıs 2013 Pazar günü yapılan bir önceki BODTO seçimlerinde 30 kişiden oluşan Bodrum Ticaret Odası Meclis Üyeliği için 20 kişi “MAVİ” listeden, 10 kişi ise “TURUNCU” gruptan girdi. Kıran kırana geçen bir seçim sürecinin ardından 3 bin 900 üyenin, 2 bin 165’i oy kullandı. Bin 159 seçmen tercihini mavi listeden yana kullanırken, 935 üye ise turuncu listeden yana oy kullandı. Bununla beraber 71 oyda geçersiz sayıldı. 18 Mayıs günü yapılan yönetim kurulu ve yönetim kurulu başkanlık seçiminde ise BODTO Meclisi Mahmut Serdar Kocadon’un 4 yıl daha göreve devam etmesine karar verdi. İlk meclis toplantısında da İlhan Ersan, BODTO Meclis üyeliğine seçilmişti.

bodto-seçimleri-tamamlandı-2018-bodrum-gündem (13)KİM NEREYE SEÇİLDİ, KAÇ OYLA SEÇİLDİ…

1.Gıda Grubu Meclis üyeleri; Zeki Özkeskin, Zeyyat Aybey, Murat Pahna

Toplam:392 üye

Kullanılan Oy: 66

2.İnşaat Grubu Meclis üyeleri; İlhan Ersan, İbrahim Akkaya, Erol Akdı

Toplam:822 üye

Kullanılan Oy: 162

3.Dayanıklı Tüketim ve Hizmetler Meclis Üyeleri; Hakan Kocair, Gürkan Topan, Sinan Cingöz

Toplam:335 üye

Kullanılan Oy: 72

4.Seyehat Acentaları ve Nakliyeciler Grubu; Arif Satı, Süleyman Uysal, Şenel Tuncer

Toplam:427 üye

Kullanılan Oy: 63

5.Konaklama Grubu Meclis Üyeleri; Mahmut Serdar Kocadon, Toros Demirdöven, Mehmet Ayaz

Toplam:368 üye

Kullanılan Oy: 91

6.Restaurant ve Eğlence Sektörü Grubu; Deniz Eyinç, Atilla Serttaş, Hüseyin Boyacı

Toplam:227 üye

Kullanılan Oy: 72

7.Tekstil ve Halıcılık Meclis Üyeleri; Fatma Nur Tuncer, Fadıl Yamanoğlu, Engin Başol

Toplam:228 üye

Kullanılan Oy: 29

8.Kuyumculuk ve Finans Grubu Meclis Üyeleri; Alper Özşeker, Ufuk Gürül, Ali Rıza Akdolu

Toplam:352 üye

Kullanılan Oy: 30

9.Yat İmalat Sektörü Meclis Üyeleri; Kaya Güneri, Erdem Ağan, Eren Baki

Toplam:125 üye

Kullanılan Oy: 44

10.Hizmetler, İnşaat-Mimarlık Proje Büroları Meclis Grubu; Fatih Efe, Mahmut Özgür Yağcı, İzzet Göksel Esen

Toplam:125 üye

Kullanılan Oy: 44

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.