Bodrum Gündem

BODRUM DENİZ TİCARET ODASINI ORHAN DİNÇ KAZANDI…

bodrum-deniz-ticaret-odası-orhan-dinç-gündüz-nalbantoğlu 1

Gündüz Nalbantoğlu ile Orhan Dinç’in yarıştığı Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi seçimlerini geçerli olan 378 oyun 210’unu alan Orhan Dinç kazandı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Mevcut Başkan Gündüz Nalbantoğlu ile Orhan Dinç’in yarıştığı Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi seçimlerine üyelerin ilgisi oldukça yoğun oldu. Oy verme hakkına sahip olan 467 üyenin 378’i oy kullandı. Saat 09:00’da bşlayan ve 17:00’de sona eren seçimin ardından oyların tasnifine geçildi. İlk anda mavi ve beyaz oylar eşit oranda çıkarken, bir süre sonra mavi oyların daha fazla çıktığı görüldü. mavi oy pusulası ile seçime giren Orhan Dinç’in ekibi oy pusulalarının tamamı sayılmadan, sevinç çığlıkları ile kutlamalara başladı. Oy pusulalarının tasnifinin ardından önce mavi oy pusulaları sayıldı ve 210 oy alan Orhan Dinç ve ekibi günlerdir süren yarışın kazananı oldu. Beyaz oy pusulası ile seçime giren Gündüz Nalbantoğlu ve ekibi ise 165 oy aldı.

Sonucun belli olması ile Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanlığını kazanan Orhan Dinç’i ilk kutlayan Gündüz Nalbantoğlu olurken, ardından da Dinç’in eşi de sarılarak Orhan Dinç’in başarısını kutladı. Sonucun belli olmasının ardından Orhan Dinç “Bu sonuç Bodrum’a ve denizcilerimize hayırlı olsun. Gerçek Bodrumluların ve gerçek denizcilerin seçimi oldu…” ifadelerini kullandı.

orhan dinç bodrum deniz ticaret odası seçimi (33)Daha sonra Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi binasından çıkan Orhan Dinç ekibinin ve destekçilerinin tezahüratları arasında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile görüntülü olarak bir telefon görüşmesi yaptı. Başkan Kocadon’a teşekkür eden Dinç “Başkanım artık bütün Bodrum yanınızda…” dedi.

orhan dinç bodrum deniz ticaret odası seçimi (36)Dinç’i destekleyenlerin “Başkan balkon konuşması yap” şeklindeki tezahüratlarının ardından şunları söyledi; “İki tarafında centilmence yarıştığı bir seçim olduğu için herkese teşekkür ediyorum. Bu seçim belki de bir dönemin başlangıcı olacak. Bize vermiş olduğunuz güvene layık olmaya çalışacağız. Artık seçim bitti. Burası Deniz Ticaret Odası ve kapımız herkese açıktır. Burası artık bütün Bodrum’un odası olacak. Bana destek veren, inanan başta ekip arkadaşlarım ve dışarıdan bize gönül veren ve destek veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun…”

Orhan Dinç konuşmasının ardından babası Yılmaz Dinç’in elini öptü. Baba Yılmaz Dinç de oğlunun alnından öperek oğlunun başarısını alkışladı.

ethem özyurt (2)Orhan Dinç’in ekibinde yer alan Bodrum’un kurt siyasetçilerinden Ethem Özyurt ise kazanılan bu zaferden dolayı oldukça duygulandı ve gözyaşlarını tutamadı.

Seçimi kazanan Orhan Dinç’i kutlamak üzer Deniz Ticaret Odasına gelen Ömer Özmen ise bu kazanımdan dolayı oldukça memnun olduğu gözlendi. Ömer Özmen, Orhan Dinç’i kucaklayarak, Dinç’in Bodrum Deniz Ticaret Odası seçimlerindeki başarısını kutladı.

DENİZ TİCARET ODASI BODRUM ŞUBESİ MECLİS ÜYELERİ

1-RODA YATÇILIK

2-NAVİGA YATÇILIK

3-BODRUM KAYA GÜNERİ

4-CANER YAT

5-TANER ÖZDOĞAN

6-ENİS TÜNAY

7-MEHMET ALİ ÜNSAL

8-CEF EMLAK ve REKLAM

9-DE YATÇILIK

10-ITIR İPEKEL TSIROPOULUS

11-ETHEM ÖZYURT

12-GRUP GLOBALPETROL

13-BÜLENT CAN

14-MUSTAFA ODUNCUOĞLU

15-OTEL SAMİ TURİZM

16-YORULMAZ YAT

17-MEHMET ESAT İLERİ GIRGIR TEKNE

18-OKYANUS DENİZ ÜRÜNLERİ

19-ARK YAT İŞLETMECİLİĞİ

20-IBC YATÇILIK

YAZI-YORUM

Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi seçimlerini, geçerli olan 378 oyun 210’unu alan ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un desteklediği Orhan Dinç kazandı.

Birkaç ay içinde gerçekleşen Bodrum Esnaf Odası, Bodrum Şoförler Odası, Bodrum Ticaret Odası ve Bodrum Deniz Ticaret Odası seçimlerini Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un desteklediği başkan adayları ve ekipleri kazanmış oldu.

Bodrum’daki dört güçlü odanın Mehmet Kocadon’un desteklediği adayların kazanması; Muğla Büyükşehir Başkanlığı için 2 yıl öncesinden adaylığını açıklayan Mehmet Kocadon’un elini oldukça güçlendirmiş durumda. Bu sonuçlar Kocadon’un adaylık sürecinde çok önemli bir koz olarak kabul edilecektir…

F.B.

 

Yorumlar

  1. Yeşim dedi ki:

    Son seçimlerden sonra iki odada yavaş yavaş gençlerin bayrağı devraldığı… bu çok sevindirici.. tecrübe ve gençlik her zaman bir arada olmalı ki iyi işler gelişsin. Başkanımız Mehmet Kocadon için de artık Muğla yakışır diyorum. Zaten tüm bodrum arkasında olacak ve Ege’ye yakışır bir yönetim işte o zaman başlayacaktır.

  2. fikret karataş dedi ki:

    Yeni yönetime başarılar diliyorum. Sayı Gündüz Nalbantoğlu kardeşimize bu güne dek yaptığı başarılı hizmetler nedeniyle teşekkür etmek tüm üyeler için uygar bir görev sayılmalıdır diye düşünüyoruz.
    Ancak yorum haberdeki Kocadon’un desteklediği aday kazandı gibi bir yorum Bodrum sosyal ve siyasal yaşamını yanlış ve yandaş değerlendirmesi olur ki bu değerlendirme de Bodrum’a aykırı düşer diye değerlendirdik.