Bodrum Gündem

ACİL SERVİS OYUNUNU SAHNELEDİLER…

ACİL SERVİS OYUNUNU SAHNELEDİLER…

ACİL SERVİS OYUNUNU SAHNELEDİLERBu yıl 27 Mart Dünya Tiyatro Günü, Bodrum Marmara Kolejinde öğrencilere tiyatroyu sevdirmek ve tiyatro kültürünü aşılamak amacıyla çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bodrum Gündem Haber

Uluslararası Tiyatrolar Birliği tarafından 27 Mart 1961 yılında ilan edilen Dünya Tiyatro Günü, her yıl 27 Mart’ta ITI merkezleri ve tiyatro grupları tarafından ulusal ve uluslararası etkinliklerle tüm dünyada kutlanmaktadır.

Ortaokul Tiyatro Kulübü öğrencileri tarafından Acil Servis adlı oyun Bodrum Marmara Koleji Atatürk Kültür Merkezi sahnesinde öğrenci ve velileri ile buluştu. Bir hastanenin acil servisinde geçen, trajikomik olayları anlatan oyunda rol alan 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri; sahnedeki başarılı performanslarıyla izleyenleri hem eğlendirdi hem güldürdü.

Lise Tiyatro Kulübü öğrencilerinden Ege Ünal ise meddah kılığına girerek ortaokul ve lise öğrencilerini sınıflarında ziyaret etti, meddahlık geleneğini anlattı, öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtladı. Meddah hikâyelerinden bir örnek ile sunumunu bitiren öğrenci başarılı performansıyla izleyenlerden büyük beğeni aldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.