Bodrum Gündem

BODRUM, FETHİYE ve MARMARİS ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIK…

BODRUM, FETHİYE ve MARMARİS ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIK…

deniz-ticaret-odası-meclis-adayları-1

8 Nisan Pazar günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan İMEAK Deniz Ticaret Odası Seçimlerinde Metin Kalkavan’ın listesinden Bodrumlu 6 Meclis adayı var. Aday olan Meclis adayları mavi-beyaz liste diyerek içsel rekabet yapmayı bırakıp, sektörün iyiliği için çocuklarına sahip çıkmaları mesajını verdiler.  

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Deniz Ticaret Odası Bodrum şubesi seçim süreci ve usulsüzlük tespit eden İlçe Seçim Kurulu tarafından seçimin iptal edilmesi ile ilgili polemikler devam ederken, İMEAK Deniz Ticaret Odasında Güney Ege ve Akdeniz Bölgesini temsil edecek olan 6 Meclis Üyesi adayı Bodrum’dan birlik ve beraberlik mesajı verdi. Süleyman Uysal, Erdem Ağan ve Osman Bilgin tarafından yapılan açıklamada “Denizciler için şimdi kavga değil birlik ve beraberlik zamanıdır. Herkesi sağduyuya davet ediyoruz. Özellikle Bodrum, Marmaris ve Fethiyeli denizciler, bu seçimlerde çocuklarınıza sahip çıkın…” mesajı verdiler.

deniz-ticaret-odası-meclis-adayları-3DENİZ TİCARET ODASI SEÇİMLERİNDE BODRUM’DAN 6 KİŞİ MECLİS ADAYI…

İMEAK Deniz Ticaret Odası Seçimleri İstanbul’da bu 8 Nisan Pazar günü yapılacağının bilgisini veren Süleyman Uysal “Metin Kalkavan, bu seçimlerde Bodrum’da denizcilik sektöründe çalışan biz gençleri aday olarak gösterdi. Bizlerde Ege ve Akdeniz’de denizcilik yapanları temsilen altı kişi hem bölgeyi hem de Bodrum’u temsilen, İMEAK Deniz Ticaret Odası Seçimlerine katılıyoruz. Bu seçim sonucu bizlerin mecliste olmasının önemi; özelde Bodrum, genelde de bölgemizdeki tüm denizcilerimizin sorunlarını çok daha yakından takip ederek, tespit ettiğimiz bu sorunları da çok daha kısa sürede çözüme kavuşturabilmektir. Dolayısı ile Güney Ege de tüm sektörün birleşip Bodrumlu adaylara destek olmasını istiyoruz ve bekliyoruz…” dedi.

Süleyman Uysal 8 Nisan Pazar günü İstanbul’da gerçekleşecek olan İMEAK Deniz Ticaret Odası Seçimlerinde aday olacakların isimlerini ve aday oldukları komitenin bilgisini verdi. Uysal ; “Yat İmalat ve Bakım Komitesinden Erdem Ağan, Günübirlik Gezi Tekneleri Komitesinden Osman Bilgin, Kıyı Gemi Acentaları Komitesinden Süleyman Uysal, Deniz Turizmi ve Yat Kiralama Komitesinden Tunç Kurtluoğlu, Dalış ve Sualtı İnşaatı Komitesinden Kenan Doğan ve Su Sporları Komitesinden de Arif Yılmaz Sayın Metin Kalkavan’ın listesinde meclis adayıdır. Pazar günü seçimler tamamlanmış olacak ve umuyoruz Bodrum ve Bölgemiz için ve denizcilerimiz için hayırlı olur…” dedi.

deniz-ticaret-odası-meclis-adayları-2BÖLGE OLARAK BU DÖNEM MECLİS ADAYLARI OLARAK ÇOK GÜÇLÜ BİR EKİP ADAY OLDU…

Yat İmalat ve Bakım Komitesinden meclise aday olan Erdem Ağan ise oldukça önemli noktalara vurgu yaparak şöyle konuştu; “Geçmiş dönemde de 5.Gemi İnşa, Tamir ve Bakım Tersaneleri Komitesinde görev almıştım. Bu sefer de 6.Yat İnşa Bakım ve Tamirat İşleri Komitesinde Sayın Metin Kalkavan’ın listesinden ve bölgemizi temsilen meclis adayıyım. İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya bölgesini temsil edeceğiz. Bizler tüm yatçılık sektörünün sorunlarını çözebilmek adına Güney Ege’yi temsilen 8 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan seçimlerde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan, İMEAK Deniz Ticaret Odası Seçimlerinde meclis adayıyız. Bu çok önemli, Fethiye, Marmaris Bodrum’un sorunlarını kendi sorunumuz olarak kabul edeceğiz ve çözümü için mücadele vereceğiz. Şimdi birlik zamanı. Bu dönem meclis adayları olarak çok güçlüyüz. Bu nedenle birlik olmak çok önemli. Özellikle bölgemiz denizcilerinin yerel adayları desteklemelerini bekliyoruz…”

Erdem Ağan İMEAK Deniz Ticaret Odası Seçimlerinde toplam 120 meclis üyesinin seçileceğinin bilgisini verirken, bölgeden 6 meclis üyesinin seçilmesi halinde çok büyük bir güç elde edileceğinin altını çizdi.

deniz-ticaret-odası-meclis-adayları-4BÖLGEMİZDEN 6 MECLİS ÜYESİ ADAYI VAR, BU BÜYÜK BİR ŞANS…

İMEAK Deniz Ticaret Odası Seçimlerinde, Günübirlik Gezi Tekneleri Komitesinden meclis adayı olan Osman Bilgin ise Deniz Ticaret Odası Bodrum şube seçimlerinin iptal olduğunu hatırlatarak, bölgedeki denizcilerin birlik ve beraberlik ruhu içinde 8 Nisan Pazar günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan İMEAK Deniz Ticaret Odası Seçimlerine odaklanması gerektiğini kaydetti. Osman Bilgin geçtiğimiz dönem de meclis üyesi olarak görev yaptığı ve başarılı bir dönem geçirdiklerini ifade ederek “Sayın Metin Kalkavan’ın Günübirlik Gezi Tekneleri Komitesindeki meclis üyesi adayımız sensin demesi üzerine, Bodrum ve bölgemizdeki günübirlik teknecilerimizi temsil etmek için adayım. Antalya’dan, başlayıp İzmir’e kadar günübirlik teknecilik yapan meslektaşlarımızın çok önemli sorunları var. Bu sorunlarımızı sektörün içinden gelen birisi olarak çözmek için mücadele vereceğiz. Bodrum ve bölgemiz için 6 meclis üyesi adayı var, bu büyük bir şans. Bizler orada bir güç olarak sektörümüzü temsil edeceğiz. Güney Ege için 6 kişilik bir temsiliyet çok önemli. Kişisel rekabeti bir tarafa bırakarak bu seçimde sorunları bilen ve çözüm için yetkin arkadaşlarımız ile birlikte özellikle Bodrum, Marmaris ve Fethiye’den destek bekliyoruz…” dedi.  Bilgin son söz olarak “Bodrumlular çocuklarına sahip çıksınlar…” diyerek sözlerini tamamladı…

8 Nisan Pazar günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan İMEAK Deniz Ticaret Odası Seçimlerinde 46 meslek komitesi için seçim yapılacak ve 120 meclis üyesi seçilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.