Bodrum Gündem

MAHMUT KOCADON DÖRDÜNCÜ KEZ BODTO BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ…

MAHMUT KOCADON DÖRDÜNCÜ KEZ BODTO BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ…

MAHMUT-KOCADON-4-kez-bodto-başkanı-1

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Başkanı, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Üyeleri, Birlik Genel kurulu Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyeleri belirlendi. Sabah 09:00’da BODTO Binasında başlayan seçim akşam 17:00’de sona erdi. Mahmut Kocadon dördüncü kez BODTO başkanlığına seçilirken, özellikle Disiplin Kuruluna seçilen isimler çok dikkat çekti.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Başkanı, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Üyeleri, Birlik Genel Kurulu Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyeleri seçiminde 30 Meclis üyesinin 29’u oy kullandı. Ufuk Gürül yurtdışında olduğu için oy kullanamadı.

bodto-seçimleri-tamamlandı-2018-bodrum-gündem (17)Oldukça sakin gerçekleşen seçim sonunda; Mahmut Kocadon Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İbrahim Akkaya, Mustafa Güneri, Mehmet Ayaz, Deniz Eyinç, Alper Özşeker, Atilla Serttaş, Erdem Ağan ve Fatih Efe Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildiler. Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise Arif Ceylan Satı, Ufuk Gürül, M.Özgür Yağcı, Hakan Kocair, İzzet Göksel esen, Sinan Cingöz, Şenel Tuncer ve Engin Başol oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel kurul Delegeleri ise İbrahim Akkaya, Murat Pahna, Hakan Kocair, Toros Demirdöven, Deniz Eyinç ve Ufuk Gürül’den oluştu.

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Disiplin Kurulu üyeleri ise oldukça dikkat çeken isimlerden oluştu. Bodrum’un tanınmış isimlerinden oluşan BODTO Disiplin Kurulunda Ahmet Biçer, Zeki Köylü, Mazhar Vardar, Abdurrahman Deda, Hamdi Erdoğan ve Kerim Cangır yer aldı. Disiplin Kurulu üyelerinin hiç birisi kendi talepleri ile aday olmadıkları, isimleri belirlendikten sonra Mahmut Kocadon tarafından “Eğer onaylarsanız, sizi Disiplin Kurulu Üyesi olarak aday göstermek istiyoruz…” diyerek tek tek arandığı öğrenildi. Altı isminde “Bodrum için bize verilen her türlü görevi seve seve yerine getiririz…” şeklinde yanıt verdikleri de aldığımız bilgiler arasında.

MAHMUT-KOCADON-4-kez-bodto-başkanıMAHMUT KOCADON 2005-2009-2014 ve 2018 OLMAK ÜZERE DÖRT DÖNEMDİR BAŞKAN SEÇİLDİ…

Dördüncü kez Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mahmut Kocadon bu gün gerçekleştirilen seçimlerde oy kullanan meclis üyelerine teşekkür ederek “Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta oldukça sakin bir seçim geçirdik. 1 Nisan’da gerçekleşen BODTO seçiminde 30 meclis üyemiz ve Meslek Komiteleri Üyeleri belirlendi. Yönetmelik gereği 4 gün sonra, 5 Nisan Cuma yani bugün de Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Başkanı, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Üyeleri, Birlik Genel kurulu Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyeleri ile yedeklerinin seçimi oldu. Ufuk Gürül arkadaşımız Kıbrıs’ta olduğu için 29 Meclis üyemiz oy kullandı ve böylece görev dağılımları da yapılmış oldu. Şimdi sırada Meclis Başkanlığı seçimi var. 9 Nisan Pazartesi günü de bu dönemin ilk Meclis toplantısında Meclis Başkanımızın da seçimini yapacağız…” dedi.

BODTO BAŞKANI MAHMUT KOCADONBodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kocadon sözlerini “Bodrum Ticaret Odası olarak başarılı işler yaptığımıza inanıyoruz. Ki üyelerimizde teveccüh gösterdiler ve bizleri tekrar bu görevlere layık gördüler. Meclis ve Komitelerin seçimlerinde özgür iradeleri ile demokratik haklarını kullanan BODTO üyelerimize ve sonrasında da bizleri yeniden görevlendiren meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Diğer taraftan artık sezonumuzda yavaş yavaş başladı. Yönetim kurulu ve Meclis üyelerimiz adına; BODTO üyelerimiz başta, Bodrumlu esnaflarımızın tümüne bereketli ve bol kazançlı bir sezon diliyorum…” diyerek tamamladı.

Yeni dönem seçilen BODTO Meclis üyeleri 9 Nisan Pazartesi günü ilk toplantılarını gerçekleştirecekler ve BODTO Meclis Başkanı ve yardımcılarını seçecekler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.