Bodrum Gündem

POLİS HAFTASINDA ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI ZİYARET…

Başlıksız-1Bodrum Amerikan Kültür Koleji öğrencileri Polis haftası etkinlikleri kapsamında Bodrum Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya’yı makamında ziyaret ederek Polis Haftalarını kutladılar.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Amerikan Kültür Koleji kurucu müdürü Çiğdem Demiralp, öğretmenler ve öğrencilerden oluşan gurup, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya’yı makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyaretle ilgili konuşan Bodrum Amerikan Kültür Koleji kurucu müdürü Çiğdem Demiralp şunları söyledi “Türkiye Cumhuriyetinin; ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polislerimizin Polis Haftasını kutlama etkinlikleri çerçevesinde Özel Bodrum Amerikan Kültür Koleji olarak Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne kurucularımız eşliğinde okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri ile İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Ertan Sarıkaya’yı makamında ziyaret ettik ve onlara Bodrum’da yalnız olmadıklarını söyleyerek Polis Haftalarını kutladık” dedi.

Ziyaret; İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki bayrak altında topluca hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.