Bodrum Gündem

BODRUMLU ANLATTI, İYİ PARTİ DİNLEDİ…

bodrum anlattı iyi parti dinledi (4)İYİ Parti Genel Merkezi Mahalli İdareler Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı’nın ortak yürüttüğü hizmet projesi olan “Anlat Hemşerim, Dertleşelim” sloganıyla yola çıkan proje otobüsü, İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde Bodrumlularla bir araya geldi. İYİ Parti yöneticileri, Bodrum Belediye Meydanında vatandaşlarla buluşarak, dertlerini dinlediler.

Bodrum Gündem Haber

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Prof. Dr. Metin Ergun, İYİ Parti Genel İdare Kurulu ve Üyesi Sinem Uludamar, İyi Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin de aralarında bulunduğu partililer, kurulan stantlarda vatandaşların sorunlarını dinledi.

bodrum anlattı iyi parti dinledi (12)Mehmet Tosun; “Aracısız, Doğrudan Bodrumlu Hemşehrilerimizin Sorunlarını Dinliyoruz”

İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun; “Bugün İYİ Parti Mahalli İdareler Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığımızın “Anlat Hemşehrim, Dertleşelim” projesi kapsamında Bodrumda, siz değerli hemşehrilerimizle birlikteyiz. Hepinizin malumu proje kapsamında 28 Şubat’tan itibaren Anadolu’dayız. Şuana kadar 10’a yakın ili ve 20’nin üzerinde ilçeyi dolaşmış vaziyetteyiz. Şuanda da “Anlat Hemşehrim Dertleşelim” Projesinin Muğla ayağında ilçelerimizi geziyoruz. Seydikemer’den başladık, Dalaman, Köyceğiz, Ortaca, Datça, Marmaris, Ula ve şimdi ise Bodrum Yarımadasındayız. 3 gün boyunca proje otobüsümüz ve aynı zamanda İYİ Partili yöneticilerimiz, Bodrumlu hemşehrilerimizi dinleyecekler. Bugün Bodrum Belediye Meydanındayız. Bize bu alanı tahsis ettikleri için İlçe ve Büyükşehir Belediyemize de çok teşekkür ediyoruz. Proje kapsamında yarın Turgutreis Mahallemizde olacağız, ertesi gün Karaova’da olacağız ve öğleden sonra ise Yalıkavak Mahallemizde vatandaşlarımızı dinledikten sonra proje otobüsümüz, buradan Milas’a hareket ederek Milaslı vatandaşlarımızla bir araya gelecek. Bu organizasyonda emeği geçen başta İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanımız Mehmet Onur Şahbaz olmak üzere İlçe Başkan Yardımcılarımıza, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize ve Bodrumlu İYİ Parti üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Proje otobüsümüz 3 gün boyunca aracısız, doğrudan Bodrumlu hemşehrilerimizin sorunlarını dinleyeceğiz ve bunları da İYİ Parti Genel Merkezimizin politikalarına aktaracağız.”

bodrum anlattı iyi parti dinledi (14)Meral Akşener 19 Nisan’da Muğla’ya Geliyor…

Ayrıca İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, 19 Nisan tarihinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Muğla ziyaretine tüm Bodrumluları da davet etti.

25 Ekim tarihinde kuruluşunu ilan ederek yola çıkan, Mahalli İdareler Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı’nın ortak proje için Bodrum meydanında olduklarını ifade eden Kültür ve Sanat İşlerinden Sorumlu İYİ Parti Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Uluç Tezer şunları söyledi;

“ İYİ Parti, sesine kulak verilmeyen, edecek sözü olanı konuşturmayan siyaset anlayışına tepki olarak ortaya çıkan bir harekettir. Dolayısıyla, Türkiye’nin konuşması, derdini anlatabilmesi, anlatılan dertlere, sorunlara çara bulunabilmesi bizim öncelikli görevimizdir. Ağzını açanın düşman düşman bellendiği, konuşanın provokatör ilan edildiği bu iktidar döneminde, susmaktan ve dişlerini sıkmaktan bitap düşmüş milletimizle dertleşmek için bir çalışma hazırladık. ‘İYİ Parti Dinliyor; Anlat Hemşehrim, Dertleşelim’ Projesi kapsamında milletimizle hasbihal edeceğiz. Kentlerimizin sorunlarını yerinde ve bizzat milletimizden dinleyeceğiz. Çözümü hep birlikte arayacak ve emin olun bulacağız. Eşin dostun aracılığı dışında, kart hamili yakınımdır paslaşmaları ışında, sesine, feryadına kulak verilmeyen milyonlarca vatandaşımız için çıkıyoruz  bu yolculuğa. Artık sahipsiz değilsiniz! Karamsarlığa yer yok. Çünkü İYİ Parti var. Neden Bodrum’dayız? Çünkü, toplam uzunluğu 174 km sahil şeridine sahip ilçemizdir. Bu sahillerimizi korumak için buradayız. Çünkü, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ülkemiz turizminin lokomotifi konumundaki Bodrum’un, dünya çapında daha çok tanınması için buradayız. Çünkü, deniz suyunun kalitesini ve insan sağlığı açısından önemini belirten il genelindeki toplam 70 olan Mavi Bayraklı plaj sayısının daha yukarılara çıkartmak için buradayız. Çünkü, Bodrum’un, vatansever insanları gibi, Vatan ve Millet sevgisiyle buradayız. “İYİ Parti Dinliyor; Anlat Hemşehrim, Dertleşelim” projesi kapsamında ekibimiz ve proje otobüsümüz ile birlikte bugün Bodrum’da, sizlerin misafiriyiz. Sizlerle dertleşmek için buradayız. Adaletli, insana ve çevreye saygılı, üretken, eğitim ve refah seviyesi yüksek, çağdaş ve modern bir Türkiye’yi yeniden inşa etmek için sizler ile birlikteyiz. Tekrar konuşabilen, tartışabilen ve toplumsal barışı sağlayan bir Türkiye için emek harcıyoruz. Bu projenin Bodrum durağında bizlerle birlikte olan saygıdeğer basın mensuplarına, projenin yürütücüsü Mahalli İdareler Başkanlığımıza, partimizin kurucu üyelerine, Bodrum İlçe Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Bodrum’un sıcak, samimi ve vatansever insanlarına çok teşekkür eder, saygı ve sevgilerimizi sunarız.  Bildiklerimizden gayrı, konuştukça anlayacak, anladıkça çözeceğiz. Göreceksiniz; İYİ insanlar olarak, Bodrum’a da, Türkiye’ye de İYİ geleceğiz.”

Parti “İYİ Parti Dinliyor, Anlat Hemşerim, Dertleşelim” adlı etkinliği ile Bodrum Belediye Meydanında yüzlerce vatandaş ile bir araya geldi. Sorunlar tek tek dinlenerek raporlar tutuldu.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.