Bodrum Gündem

GÜNDOĞAN’A ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KÜTÜPHANE AÇTILAR…

gündoğana zenginleştitilmiş kütüphane (11)Gündoğan’da kurulmuş olan ve ismini birçok kez çevre olaylarında duyduğumuz, Peynir Çiçeği Gündoğan Gönüllüleri Derneği, Gündoğan Nafiz Ilıcak İlkokulu’na Ayşe-Ahmet Şahin tarafından ilave yaptırılan dersliklerin üst katındaki atıl kalmış bir mekanı zenginleştirilmiş kütüphaneye çevirdi.

Bodrum Gündem Haber

Peynir Çiçeği Gündoğan Gönüllüleri Derneği, KÜTÜPHANE “ Z” yi  öğrencilere ve davetlilere küçük bir ikramla açılışını yapıp okul yetkililerine teslim etti.

gündoğana zenginleştitilmiş kütüphane (10)Açılışında öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında Peynir Çiçeği Gündoğan Gönüllüleri Derneği Başkanı Sema Höcek; “Bütün amacımız okuyun, okuyun, okuyun ve sorgulayın lütfen. Sorgulamadan hiçbirşeyi kabul etmeyin çocuklar. Neden? Niçin? Nasıl? Bunu unutmayın, bu da okumaktan geçer, aydınlanmaktan geçer. Hepiniz geleceğimizsiniz. Atatürkçü, laik, çağdaş çocuklar olacaksınız hepiniz, bütün inancımız bu. Hayırlı uğurlu olsun. Bize bu fırsatı veren okul yönetimine teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Öğrencilere ve bazı öğretmenlere bilgisayar kullanma, satranç gibi birçok zeka oyunlarını oynama, olanağı da sunan, klasik kütüphanelerin aksine neşeli ve görsel zenginliklerle bezenmiş Kütüphane “Z” öğrencilerin ve öğretmenlerin de beğenisini kazandı.

Konuşmacılar, Bodrum’da birçok kişi ve kuruluşun katkı sağladığı KÜTÜPHANE “Z” yi yaratmakla bu ve bunun gibi oluşumları var etmeye muktedir insanlar olduğunu hatırlattı.

Kütüphane Z’ye İlk öğretim öğrencilerine yönelik kitap bağışları bekeliniyor.

Gündoğan Nafiz Ilıcak İlkokulu “Z” Kütüphanesine katkıda bulunanlar :

Peynir Çiçeği Gündoğan Gönüllüleri Derneği, Dalda Yapı Market, ER-AS Yapı, 3E Enerji (Bitez), Fokus Elektrik (Adem Özdemirci), Volkan Boya, Uygun Mobilya (Mustafa Uygun), Mahmut Zepak, Özel Bodrum Tıp Laboratuvarı, Bodrum Havlu, Değirmen Pastanesi, Sergen Doğrama, Ayfer-Yılmaz Çelik, Berko İlaç ve Kimya San. A.Ş., Berrin Dinçsoy, Hüseyin Özten, Star Ozalit, Doğa Reklam, Sanatsal Mozaik Kurs Üyeleri, Gilman Gencel, Nihal Gürsoy, Lale Diler, Hamise Erbaş, Beyhan Kalecikli, Arif Vidinli, Arzun Kaş Doğulu, Didem Höcek Tunalı, Cansu Yener Keskin, Can Tunalı, Muhtar Ali İneci.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.