Bodrum Gündem

BODRUM ORTAKENT YAHŞİ FOLKLOR KULÜBÜ BİRİNCİ OLDU…

Halk Oyunları Gençler Düzenlemeli dalda birinciliği Bodrum Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü kazandı (13)

Menteşe Spor Salonunda düzenlenen Kulüplerarası Halk Oyunları Grup Birinciliği yarışlarında büyük heyecan yaşandı. Muğla Valisi Esengül Civelek de bu heyecanlı yarışları izleyenler arasında yerini alırken, kategorilerinde birinci olanlara ödüllerini verdi.

Bodrum Gündem Haber

Kulüplerarası Halk Oyunları Grup Birinciliği yarışları Menteşe Spor Salonunda gerçekleştirildi. Yarışma sonunda dereceye giren kulüplere kupaları ve madalyaları verildi. Halk Oyunları Gençler Düzenlemeli dalda birinciliği Bodrum Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü kazandı.

Ödül Törenine, Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, ilçe protokolü, sporcu aileleri ve sporseverler katıldı.

Halk Oyunları Gençler Düzenlemesiz dalda; 1.Kütahya Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü 2. Balıkesir Kurtdereli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü 3. Afyon Erkmen Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü oldu.

Halk Oyunları Gençler Düzenlemeli dalda birinciliği Bodrum Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü kazandı (6)Halk Oyunları Gençler Düzenlemeli dalda 1. Bodrum Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü, 2.  Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, 3. Uşak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü oldu

Birinci olan Kütahya Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü ve Bodrum Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü madalya ve kupalarını Vali Esengül Civelek’ten aldı.

Grup yarışları, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.