Bodrum Gündem

Turgay Mutlu Bodrum Gündem yazıları/GÖÇMEN HAMAMI…

Turgay Mutlu Bodrum Gündem yazıları/GÖÇMEN HAMAMI…

turgay-mutu-bodrum-gündem-yazaıları

Oktay Sinanoğlu’nun, Bilim Gönül Yayınları tarafından basımı yapılan ‘Göçmen Hamamı’ kitabını okuyorum. Daha önceleri 5 kitabını okuduğum yazarın bu kitabı da çok etkileyici. Ülkelerin, devletlerin yok edilmesi ve adım adım dünya hakimiyetinin emperyalist güçlerinin elinde istedikleri oyunu oynadıklarını bilmemize rağmen bu kitapta çok çarpıcı bulacağınız bölümler, düşündürücü olduğu kadar da eğitici.

İnsanlık karanlık çağlara doğru hızla götürülüyor. Sınırlar kalkıyor, ulus devletler yok ediliyor. Yüzlerce etnik küçük bölünmeler yaşanıyor. Bilim ve teknoloji hiç olmadığı kadar küresel sermayenin elinde. Birkaç küresel şirket enerji kaynakları yanında gıda ve su kaynaklarına da hakim olmaya başladı. Dünya nüfusu etnik ve mezhep bölünmeleriyle birbirine kırdırılıyor. Diğer yandan da sağlıkla ilgili ilaçlar, aşılar ve serumlarla, gen araştırmalarıyla  insanlık büyük bir tehdit altında. Dünya nüfusunun azaltılması, tek bir dünya hakimiyeti, tek bir dil (köle dili) ve tek bir sahte dini düzen kurulmak isteniyor. Basın-yayın tekeli insanların gerçekleri görmesini engelliyor. Etrafımızı saran yalan perdelerini nasıl yırtıp gerçekleri görebiliriz? Mutlaka dünyada karanlık çağlara doğru gidişle mücadele edenler var ve her zaman olacaktır. Önümüzdeki yıllarda koltuğunuzda rahatça oturup keyfinizin bozulmamasını sakın beklemeyin. Çünkü insanlığın geleceği tehlikede!

Dünyada olanları öğrendikçe önce bir süre uykularımız kaçabilir. Ancak biliniz ki, tabiat ve matematik kanunlarına göre bu felakete gidiş böyle devam edemeyecek. İnsanlık kendini kurtaracaktır. Bunu hızlandıracak olan kitlelerin bilinçlenmesi, kimliklerine, dillerine, kültürlerine, atalarına olan bağlılıklarına yeniden sımsıkı sarılmalarıdır. Hak bizimledir!

‘’Türk dili, zengin, geniş bir dildir, her mefrumu ifadeye kabiliyeti vardır. Yalnız, onun bütün varlıklarını aramak, bulmak, toplamak, onlar üzerinde işlemek lazımdır. Türk milletini ve Türk dilini medeniyet tarihinin ve kültür dillerinin dışında görmenin ne yaman bir yanlış olduğunu bütün dünyaya göstereceğiz.’’ Mustafa Kemal ATATÜRK

Sevgili okurlar, ‘Göçmen Hamamı’ kitabını alın okuyun, okutun. Umarım sizler de çok etkilenecek ve severek okuyacaksınız. Milli değerlerimize sahip çıkan bu yazarımızı yalnız bırakmayalım. Kitabını satın alınız ve bilgileniniz. Oktay Sinanoğlu  ruhun   şad  olsun.

Bu ülkenin   siyasetçileri   senin  kıymetini  bilemedi.

Bizler biliyoruz.

Ulusalcılar seninle gurur duyuyor.

Işıklar  içinde  uyu…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.