Bodrum Gündem

DOĞRU MAKYAJI NASIL YAPACAKLARINI ÖĞRENDİLER…

Untitled-1-RecoveredKumbahçe Mahallesi kadınları, Leman Kültür Bodrum’da dört gün boyunca yüzlerine en uygun makyajın doğru şekilde  nasıl yapılacağını öğrendiler.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Kumbahçe Mahallesi Muhtarı Nil Taşkıran, mahallesinde yaşayan kadınların talebi doğrultusunda kadınlara nasıl doğru makyaj yapacakları ile ilgili bir etkinlik organize etti.

kumbahçe makyaj atölyesi (25)Güzellik Uzmanlığı usta öğreticisi Arzu Eraltuğ Oymacı’nın katılımcılara verdiği derslerde kadınlar kendi yüz hatlarına en uygun makyajı nasıl yapacaklarını uygulamaları olarak öğrendiler. Arzu Eraltuğ Oymacı 15 yıldır güzellik uzmanı olarak kadınların meslek sahibi olmaları için çalıştığını belirtirken şunları söyledi “Asıl amacım kadının bir meslek sahibi olması. Meslek olarak bu işi yapmak isteyenlere öğretmeye başlamıştım ama günümüzde bütün kadınlar güzel olmak ve genç kalmak istiyorlar. Ufak tefek birkaç teknik detayı bilmek, onları uygulamak hepinizi mutlu eden bir durum. O yüzden ben de Kumbahçe Mahallesi muhtarı Nil Taşkıran ile birlikte bu projeyi oluşturduk. Katılımcılarımızın kendi yüz hatlarına uygun gece ve gündüz uygulayacakları makyajı ve bunun yanı sıra pratik bakım tekniklerini aktarmaya çalıştım” dedi.

kumbahçe makyaj atölyesi (10)Kumbahçe Muhtarı Nil Taşkıran, Makyaj Atölyesi ile ilgili olarak “Bugüne kadar mahallemizde hayata geçirdiğimiz etkinliklerimize bir yenisini daha ekledik. Mahallemde yaşayan kadınlarımızdan gelen talep doğrultusunda Güzellik Uzmanlığı usta öğreticisi Arzu Eraltuğ Oymacı ile birlikte Makyaj Atölyesi projesini hayata geçirdik. Atölye çalışmalarına katılan kadınlarımız aldıkları eğitimden son derece mutlu oldular. Makyaj biz kadınların günlük vazgeçilmezlerimizden ve bunu uygulamanın doğru yöntemini bu atölyede uygulayarak öğrendiler.” Dedi.

4 gün boyunca devam eden kursa Bodrum’un çeşitli mahallelerinden bir çok kadın da katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.