Bodrum Gündem

BELEDİYE MEYDANINDA KENDİNİ YAKMAK İSTEDİ…

kendini yakmaya kalktıBodrum’da elinde benzin dolu şişeyle yolun ortasına oturup kendini yakmaya çalışan vatandaşa emniyet birimleri anında müdahale etti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bugün öğlen sularında elindeki benzin şişesiyle Bodrum belediye Meydanında bulunan caminin olduğu caddeye oturarak yolu trafiğe kapatan kimliği belirsiz kişiye emniyet birimleri zamanında müdahale ederek bir faciayı önlediler.

kendini yakmaya kalktı (5)Kimliği belirlenemeyen vatandaşın Bodrum sokaklarında balon satmak istediği belirtildi. Çevredeki vatandaşlardan alınan  bilgiye göre ; Kimliği belirsiz kişi Bodrum sokaklarında balon satmak istedi. Belediyenin ilgili birimleri de sokaklarda izin almadan balon satamayacağını, sabit bir yerde balon satabilmesi içinde bu isteğini belediyeye yazılı olarak iletmesi gerektiğini ve bu talebin de komisyonda onaylanmasının ardından balon satabileceğini söylediler. Belediyenin ilgili birimlerince söz konusu talebini bir dilekçe ile bildirmesi istenen şahsın bunun yerine kendini yakma eyleminde bulunduğu öğrenildi.

Sırtına Türk Bayrağını saran ve trafiği keserek oturduğu yerden etrafa bağırarak Bodrum Belediye başkanını yanına isteyen vatandaş, çevrede bulunanlarca ikna edilmedi. Etrafına toplanan meraklı kalabalığa aldıramayan eylemci çevredekilerin şaşkın bakışları arasında üstüne benzini döktü. Benzinin gözlerini yakmasının üzerine çevredekilerden su isteyen kimliği belirsiz kişinin boş bir anında emniyet birimleri olaya müdahale ederek bir facianın yaşanmasına engel oldular.

Elinden benzin şişesi alınan şahıs ifadesi alınmak üzere Bodrum Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.