Bodrum Gündem

MUĞLA  2 BİN 370 ÖĞRENCİ AĞIRLADI…

 Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında bugüne kadar 2 bin 370 öğrenci ağırladık (5)

Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında Muğla’yı Muş, Ağrı, Bingöl ve Hakkari’den bugüne kadar farklı dönemlerde gelen öğrenci ve öğretmenlerden oluşan 2 bin 370 kişi ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

“Biz Anadoluyuz” Proje doğrultusunda ilimize misafir olarak gelen öğrencilerle sık sık bir araya gelen Muğla Valisi Esengül Civelek, bugün de Ağrı, Muş ve Hakkari’den Muğla’ya gelen öğrencilerle buluştu.

Vali Civelek’e Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci eşlik etti.

Proje ile iller arasındaki kardeşlik duygularının geliştirilmesi ve gönül köprülerinin kurulmasının amaçlandığını belirten Vali Civelek, çocuklara iyi tatiller dileyerek çocuklardan Ağrı, Muş ve Hakkari’ye Muğla’dan sevgi ve selam götürmelerini istedi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde, İçişleri Bakanlığı tarafından ülkemizin doğusuyla batısı arasındaki var olan kardeşlik bağlarının artırılması, Doğu ve Güneydoğu illerinde yaşayan çocukların daha önce hiç gitmedikleri şehirlerdeki tarihi ve kültürel yerleri görüp tanıması, barış, kardeşlik ve huzura katkı sağlanması amacıyla yürütülen “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında Ağrı, Muş ve Hakkari’den Muğla’ya gelen 187 öğrenci ve 12 öğretmen Menteşe, Köyceğiz ve Ula’nın tarihi, kültürel, manevi ve turistik yerlerini gezecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.