Bodrum Gündem

1 MAYIS’TA TÜM İLÇELER MUĞLA’DA BİRLEŞTİ…

chp 1 mayısta menteşede muğladaCHP Bodrum İlçe Örgütü ve partililer Muğla Menteşe’de düzenlenen 1 Mayıs etkinliklerine katılarak , ‘İnsanca, Özgürce, Kardeşçe, Yaşam’ yürüyüşüne destek verdi.

Bodrum Gündem Haber

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü yurt genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Muğla’da da 13 ilçeden yaklaşık 5 bin kişinin katılımıyla bir kutlama gerçekleşti.

chp 2018 1 mayıs muğla (2)Menteşe ilçesinde düzenlenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarında Tertip Komitesinin çağrısı üzerine binlerce kişi, Atatürk Stadyumu altındaki boş arazide bir araya geldi. Siyasi partiler ve birçok sendikanın da katıldığı kutlamalar, ‘İnsanca, Özgürce, Kardeşçe, Yaşam’ adı verilen yürüyüşle başladı.

Döviz ve pankartlar eşliğinde yürüyerek “Faşizme karşı omuz omuza”, “OHAL kaldırılsın”, “Direne direne kazanacağız”, “Yaşasın 1 Mayıs”, “Susma sustukça sıra sana gelecek” sloganları atan gruplar, Menteşe İlçesindeki Büyükşehir Belediyesi Sosyo-Kültürel alanda bir araya geldi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve CHP’li ilçe başkanları da 1 Mayıs kutlamalarına katılan isimler arasında yer alırken 24 Haziran seçimlerinde CHP’den milletvekili olmaya hazırlanan aday adayları da katılım sağladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.