Bodrum Gündem

3 GÜN BOYUNCA KIRSAL TURİZM KONUŞULACAK …

3 GÜN BOYUNCA KIRSAL TURİZM KONUŞULACAK …

KIRSAL TURİZM KONGRESİGrammy Travel organizasyonu ve Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi  Nobel Bilim ve Araştırma Merkezi işbirliği ile Kırsal turizm konularında yapılan ulusal ve uluslararası çalışmaları paylaşmak,  kırsal turizmi tanıtmak, geliştirmek amacıyla 10-13 Mayıs’ta 7.Ulusal Kırsal Turizm Kongresi” düzenleniyor.

Bodrum Gündem Haber

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Nobel Bilim ve Araştırma Merkezi işbirliğinde 10-13 Mayıs 2018 tarihlerinde  275 yerli ve 38 yabancı katılımcı ile düzenlenecek olan  “7.Ulusal Kırsal Turizm Kongresi” ve “2ndInternational Rural Tourism and Development Congress” ile birleştirilmiş olarak Bodrum’da gerçekleştirilecek.

Kırsal turizm konularında yapılan ulusal ve uluslararası çalışmaları paylaşmak, bilgi alışverişinde bulunmak, kırsal turizmi tanıtmak, geliştirmek, kırsal alanlardaki doğal ve kültürel mirasımızı korumak ve buna bağlı olarak da kırsal kalkınmaya katkı sağlamak amacıyla düzenlenen kongrede; turizmin milyonlarca insanın geçim kaynağı olarak iyileştirilmesi için politika, planlama, ürün geliştirme ve kırsal turizmin pazarlanması ile ilgili konular, sadece kamu sektörü katılımcılarıyla değil, özel sektör turizm paydaşlarıyla da ele alınacak olan üç günlük konferans boyunca tartışılacak.

Kongre Programı

10 Mayıs Perşembe günü saat 10.00’da Açılış konuşmaları ile başlayacaktır.

Kongre sunumları saat 11.30’da başlayacak ve son sunum saati 16.10’da olacaktır.

11 Mayıs Cuma günü saat 09.00’da sunumlar başlayacaktır.

Saat 11.30-12.10 arasında Taşkapon Yönetim Kurulu Başkanı Exe.Şef. Gökhan Tufan tarafından ”Sektörel Gastronomi” Söyleşisi gerçekleşecektir. Sunumlara devam edilecek ve saat 14.30-15.30 arasında Taşpakon Muğla Derneği tarafından hazırlanan Yöresel Yemek Sunumu yapılacaktır.

12 Mayıs Cumartesi günü saat 09.00’da sunumlar başlayacak ve son sunum saati 16.10’da olacaktır. Yarım gün “Karaova İnceleme Gezisi”

13 Mayıs Pazar günü saat 09.30’da sunumlar başlayacak ve son sunum saati 12.10’da olacak ve kapanış konuşmaları ile kongre son bulacaktır.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.