Bodrum Gündem

KARTANESİ BEBEKEVİ 5 MAYIS’TA AÇILIYOR…

KARTANESİ BEBEKEVİ 5 MAYIS’TA AÇILIYOR…

kartanesi kreşi açılıyorBodrum’da yaklaşık 10 yıldır anaokulu olarak hizmet veren Kartanesi, Bebekevi ile bir ilke imza atıyor.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

0-3 yaş arasındaki çocukların bakımının ve eğitiminin yapılacağı Kartanesi Bebekevi, 5 Mayıs’ta yapılacak kokteylle kapılarını açacak.

Kartanesi Anaokulu adına konuşan okulun kurucusu Elvan Bilgin Duman, Bodrumlulardan ve özellikle velilerinden bir bebek bakım evi açılması ile ilgili gelen yoğun talep nedeniyle Bodrum’da bu konuda doğru hizmet vermek adına taşın altına kurum olarak ellerini koyduklarını ve 10 yıl boyunca güvenilir bir marka haline getirdikleri Kartanesi imajına uygun bir bebek bakım evi açmak üzere yola çıktıklarını kaydetti. Elvan Bilgin Duman “KARTANESİ Anaokulumuzun 10.yılı ve Bebek evimizin açılışına saatler kaldı. Okulumuzda açtığımız ön kayıt ofisinde kayıtlara başladık. Canım memleketimde ve başka yerlerde çocuklar adına yıllardır çok güzel projelere imza atıyoruz. Siz sevgili dostlarımızın destekleri ile daha güzellerine doğru ilerleyeceğiz. Açılışımızda yanımızda olmanız bize güç katacaktır. “ dedi.

Elvan Bilgin Duman, açtıkları bebekevi ile yeni çocuk sahibi olan veya olacak ve çalışmak zorunda kalan annelerin en büyük sorunu olan güvenerek çocuklarını bırakacakları bir adres olacaklarını belirtti.

Bitez’de bulunan Kartanesi Bebekevi; 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 17:00ile 20:00 arasında düzenlenecek kokteylle kapılarını açacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.