Bodrum Gündem

İYİ PARTİ’DEN DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKMAK İÇİN ÇAĞRI…

İYİ PARTİ’DEN DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKMAK İÇİN ÇAĞRI…

IMG_2995

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in en az 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı olması için Bodrumlulara çağrıda bulundu. Başkan Şahbaz “100 bin imza” kampanyasın 4-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını ifade ederek “Bodrum’da en az 10 bin, Türkiye genelinde ise bir milyon imza hedefliyoruz…” dedi.  

Bodrum Gündem Haber

İYİY Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 100 bin imza toplayarak aday olacağını ilan etmesinin ardından başta İYİ Parti İl ve İlçe Örgütleri, yoğun bir çalışma hazırlığına başlarken, CHP, DP ve SP’den de büyük imza desteği geleceği ifade ediliyor.

Başkan Şahbaz Bodrumlulardan en az 10 bin imza beklediklerini, Türkiye genelinde ise bir milyona ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti.

1000 BİN İMZA KAMPANYASI 4 MAYIS CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR…

24 Haziran erken seçimlerine İYİ Parti olarak çok iyi hazırlandıklarını belirten İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz CHP’nin ezber bozan bir çıkış yaparak, Türkiye’ye çok iyi bir demokrasi dersi verdiğini vurgulayarak; “Bilindiği üzere CHP’den 15 milletvekilinin partimiz bünyesine katılmasıyla birlikte TBMM’de bir grubumuz oluştu. Ancak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener “100 bin imza” karşılığı Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklamıştı. Bunun için de “100 bin imza” ile adaylık süreci 4-9 Mayıs 2018 tarihleri arasında, yani Cuma gününden Çarşamba Günü mesai bitimine kadar gerçekleştirilecektir…” dedi.

İLÇE SEÇİM KURULUNUNA BİZZAT BAŞVURULMASI GEREKİYOR…

Başkan Şahbaz, bu konuda Bodrum kamuoyunun bilmesi gereken en önemli konunun ise imzaların İlçe Seçim Kurulu’nda veriliyor olmasının altını çizerek “Bodrumlulara özellikle hatırlatmak istiyorum; imza vermek isteyenler mutlaka Bitez’de bulunan Adliye binasının alt katındaki İlçe Seçim Kurulunda imza vereceklerdir. Vatandaşlarımızın imzalarınınkabul görmesi için yanlarında nüfus cüzdanı ya da geçerli bir kimlik belgesinin bulunması ve bizzat kendisinin başvuru yapması gerekmektedir. Oradaki görevlinin doldurduğu formun imzalanması sonrası 1 nüshası İlçe Seçim Kurulu’nda, 1 nüshası da vatandaşlarımızın kendilerinde kalması gerekiyor…” dedi.

IMG_2997İMZA FORMUNUN KOPYASINI GENEL MERKEZE GÖNDERECEĞİZ…

İYİ Parti Bodrum İlçe Yönetimi ve görevli üyeleri olarak 4-9 Mayıs tarihleri arasında imza desteği vermeye gelen vatandaşlarımıza yardımcı olmak için Adliye önünde olacaklarını kaydeden Başkan Şahbaz, “Vatandaşlarımız imzaladıkları formun kendilerinde kalan kısmını dijital ortamda kayıt altına alarak, genel merkezimize göndereceğiz. Tüm Türkiye’de imza süreci bu şekilde gerçekleştirilecek. Bu sürecin hemen arkasından YSK tarafından Cumhurbaşkanı adayları açıklanacak ve seçim süreci de başlamış olacak. Şimdiden 24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerin ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ülkemize barışı, demokrasiyi, huzuru, hukuku, ekonomik rahatlığı, işsizliğe çözüm olmasını ve çözüm bekleyen bütün sorunların çözümüne vesile olmasını temenni ediyorum…” dedi.

Başkan Şahbaz, 24 Haziran’daki seçimler öncesi vatandaşların askıya çıkan seçmen listelerinde kendi bilgilerini mutlaka kontrol etmelerinin çok önemli olduğunu ve eğer bir yanlışlık varsa da ivedilikle düzelttirmeleri gerektiğinin altını çizdi.

Başkan Şahbaz, 4-9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan imza kampanyasında 24 Haziran seçimlerinin bir demokrasi şöleni havasında geçebilmesi için tüm Bodrumluları Meral Akşener’e imza desteği vermeye davet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.