Bodrum Gündem

BODRUMSPOR SEZONUN SON MAÇINA ÇIKIYOR…

BODRUMSPOR SEZONUN SON MAÇINA ÇIKIYOR…

Bodrumspor_kocaeli_birlikspor (16)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor sezonun son maçında karşılaşacağı Kocaeli Birlikspor hazırlıklarını bugün tamamlayacak.

Bodrum Gündem Haber

Lig’de ilk yılda istenilen ve beklenilen sonuçları alamayan ve ligde kalma mücadelesi veren B.B.Bodrumspor, sezonun son karşılaşmasında 5 Mayıs Cumartesi günü Kocaeli Birlikspor’u konuk edecek. B.B.Bodrumspor karşılaşmadan kazanacağı 1 puan dahilinde ligde kalmayı garantileyecek. Salı gününden bu yana hazırlıklarını sürdüren takımda, traftar önünde oynanacak son karşılaşma öncesi hedef mutlak galibiyet olarak belirlendi. Yarın (Cumartesi) 15.30’da oynanacak karşılaşma öncesi B.B.Bodrumspor son antrenmanını bugün gerçekleştirerek maç kampına girecek. B.B.Bodrumsporlu taraftarlarda son maç öncesi Bodrum halkına seslenerek sezonun son maçında herkesi Bodrum Şehir Stadı’na davet ettiler.

Ligden düşmesi kesinleşen Kocaeli Birlikspor ile maçtan kazanacağı bir puan dahilinde lige tutunacak B.B.Bodrumspor arasında oynanacak karşılaşmayı ise Antalya bölgesi hakemlerinden Murat Erdoğan yönetecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.