Bodrum Gündem

BODRUM’DA MİLYON DOLARLIK HİNT DÜĞÜNÜ… FOTO GALERİ

Piyush Bansal Divya Aggarwal düğün weding (26)

पियुष बंसल और दिव्य अग्रवाल शादी कर रही

Piyush Bansal and Divya Aggarwal getting married

Hindistan’ın en zengin on ailesinden biri olarak kabul edilen Bansal ailesinin en küçük oğulları Piyush Bansal ile Divya Aggarwal Bodrum’da muhteşem bir düğün töreni ile evleniyorlar.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’den üç özel jet ile Moskova üzerinden, Bodrum Havalimanına gelen 550 davetli 15:30 gibi Bodrum Havalimanına indi. Havalimanında kısa sürede tamamlanan pasaport işlemlerinin ardından misafirler üstü açık Mercedes, BMW, Audi gibi araçlar ile birlikte son model bir Limuzin’in de aralarında bulunduğu yaklaşık 100 adet lüks araç ile düğünün yapıldığı The Bodrum Paramount’a tranfer edildi. Davetliler The Bodrum Paramount CEO’su Geylan Dursunoğlu, Genel Müdürü Korhan Kelebek ve otel müdürleri tarafından, Hollanda’dan özel olarak getirilmiş çiçekler ve dans gösterileri ile karşılandı.

İlk gelen kafile kapıda Roman danslarına eşlik ederken, Türkiye’yi çok merak ettiklerini belirterek, “Gelir gelmez çok güzel ve çok özel bir ülkeye geldiğimizi anladık…” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Piyush Bansal Divya Aggarwal düğün weding (64)HİNT ve TÜRK YEMEKLERİ BİRLİKTE SERVİS EDİLECEK…

Düğünün yapıldığı The Bodrum Paramount bu düğün için beş günlüğüne kapatıldığının bilgisini veren The Bodrum Paramount Genel Müdürü Korhan KelebekÇok yoğun bir gün yaşıyoruz. Ama çok mutluyuz. Çok özel bir düğün için ev sahipliği yapıyoruz. İki ortak ekip çalışıyor. Kendi personelimiz dışında çok sayıda geçici personeli de bu düğün için istihdam ettik. Bizim şeflerimiz ile birlikte 40 adet Hindistan kökenli şef, mutfak ekibimize dahil oldu. Tüm yemek menülerini ortak hazırlayacaklar. Sanıyorum onların ağız tadına en uygun yemeğimiz kısır olacak…” dedi.

Piyush Bansal Divya Aggarwal düğün weding (31)BODRUM HİNT DÜĞÜNLERİ İÇİN GÖZDE MERKEZLERDEN BİRİSİ…

The Bodrum Paramount Genel Müdürü Korhan Kelebek “Bu sezon en az iki Hint düğününe daha Bodrum olarak ev sahipliği yapacağımızı düşünüyorum. Bu Bodrum’un ve Türkiye’nin tanıtımı açısından çok önemli…” dedi.  Kelebek Rixos Otel’den de yaklaşık 100 kişinin kalacağı villaların da ek olarak kiralandığını sözlerine ekledi.

Piyush Bansal Divya Aggarwal düğün weding (13)TÜRKİYE ve BODRUM EKONOMİSİNE ve TANITIMINA ÖNEMLİ KATKI…

Hindistan’ın en zengin on ailesinden biri olan Bansal ailesinin en küçük oğulları Piyush Bansal ile Divya Aggarwal’ın Bodrum’da gerçekleştirilen düğünlerinin Türkiye ekonomisine olduğu kadar Bodrum yerel ekonomisine de önemli katkı sağladığını kaydeden The Bodrum Paramount CEO’su Geylan Dursunoğlu ise “Yaklaşık 60 değişik araç kiraladık. Bodrum’daki bu servisi veren hemen hemen herkesle çalışıyoruz ve onlara çok teşekkür ediyoruz. Şoförlerinden, araçlarına kadar herşey pırıl pırıl. Herkesi çok yardımcı oldu, havalimanı personelinden tutun da taksici esnafına kadar herkes elinden geleni yapıyor.  Ülkemize yakışır bir şekilde bu misafirlerimize karşıladık. Bu organizasyon da yine ülkemize yakışır bir şekilde sona erecek. Bu düğün sayesinde Bodrum’un tanıtımı için mükemmel bir fırsat doğmuş oldu…” dedi.

Piyush Bansal Divya Aggarwal düğün weding (56)MİLYON DOLARLIK BİR DÜĞÜN…

The Bodrum Paramount CEO’su Geylan Dursunoğlu sözlerini; “Türkiye ve Bodrum için çok büyük bir ekonomik katkı. Bu düğün milyon dolarlık bir ekonomik büyüklüğe sahip. Sadece bizim otelde 550 personel çalışıyor artı olarak 250 personel daha ekstradan aldık. Antalya’dan İzmir’den İstanbul Türkiye’nin her yerinden, Turizm okulunda okuyan arkadaşları bu düğün için topladık. Üç değişik organizasyon firması var. Araçlar dışında golf kulüplerden yaklaşık 100 adet golf aracı kiraladık ve otelimize getirdik…” şeklinde tamamladı.

550 kişiden oluşan Hintli düğün kafilesi, bu gece otele yerleşerek yol yorgunluğunu attıktan sonra, Pazar gününe kadar sürecek olan yoğun bir düğün programına dahil olacaklar. 9 Mayıs Perşembe günü Nikki Beach’te bir plaj partisi ve akşam da The Bodrum Paramount Otel’de Sangeet törenine katılacak. 11 Mayıs Cuma günü Rixos Otelin adasında yine özel bir parti ve akşamına da Catamaran’da bir parti organizasyonu olacak. 12 Mayıs Cuma günü ise brunch sonrası saat 16:00’ dan itibaren Hint geleneklerine göre  organize edilen düğün başlayacak. Düğünün 13 Mayıs Pazar sabahına kadar sürmesi beklenirken, 550 Hintli Pazar günü yine özel jetler ile Hindistan’a dönecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.