Bodrum Gündem

DR.ERDAL ATABEK BODRUM’DA SEMİNER VERECEK…

DR.ERDAL ATABEK BODRUM’DA SEMİNER VERECEK…

erdal-atabek-bodrum-gündem

Doktor ve Yazar Erdal Atabek, Marmara Koleji tarafından düzenlenen “Günümüzde Bir Yetişkin Yetiştirmek” konulu seminer için Perşembe günü Bodrum’a geliyor.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Özellikle sağlık ve politikaları üzerine yazılı kitapları ile birlikte, yıllardan bu yana kesintisiz olarak Cumhuriyet Gazetesinde yazdığı yazıları ile adeta bir efsane olan Doktor ve Yazar Erdal Atabek, Marmara Koleji tarafından düzenlenen “Günümüzde Bir Yetişkin Yetiştirmek” konulu seminer için Bodrum’a geliyor.

10 Mayıs Perşembe günü saat 18.30 da Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek olan “Günümüzde Bir Yetişkin Yetiştirmek” konulu seminerde; “Her şeyin değişim içinde olduğu bir dünyada, yetişkinlerin aynı kalarak çocuklarını doğru yönlendirebilmesi mümkün müdür? Ebeveynliğimiz konusunda kendimize eleştirel bir gözle bakmaya ve farkındalık kazanmaya ne dersiniz?” gibi konuları ele alacak.

Efsane isim Dr.Erdal Atabek’in konuk olduğu “Günümüzde Bir Yetişkin Yetiştirmek” konulu bu seminere, Marmara Koleji öğrencileri ve veliler ile birlikte tüm Bodrumlular da davetli.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.