Bodrum Gündem

DAYANIŞMA KAHVALTISINDA BİR ARAYA GELDİLER…

CHP KAHVALTI MAGNİFİC OTEL (2)Bodrum Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatı üyeleri ve yöneticileri Magnific Otelde düzenlenen dayanışma kahvaltısında buluştular.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Kahvaltıya başta Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon olmak üzere başkan yardımcısı Taner Uslu, meclis üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, CHP Muğla milletvekilleri aday adayları ve partililer katıldı.

CHP KAHVALTI MAGNİFİC OTEL (5)“Muharrem İnce’yi 2. Tura Taşıyacağız”
Açılış konuşmasını ilçe başkanı Recai Seymen’in yaptığı kahvaltıda Seymen, 16 yıldır iktidarda olan partinin yapamadıkları için hala muhalefet partisi olan CHP’yi suçlamasına bir anlam veremediğini belirtirken, 24 Haziran’daki seçimlerden sonra mecliste en büyük çoğunluğu bulunan muhalefet partisi olacaklarını belirtti. Recai Seymen konuşmasına şöyle devam etti “Daha önce iptal ettiğiniz kahvaltımızı bugün düzenliyoruz. Bunu esasında 28 Nisan’da planlamıştık fakat o gün genel başkanımız Marmaris’e geldiği için programınızı bugüne erteledik.  24 Haziran’da Türkiye önemli bir sürece gidiyor. Tek adam Anayasasının sonu geliyor. 16 yıldır süren, Türkiye’nin üzerinde kabus gibi çöken olağanüstü hal ile Türk insanını yönetmeye kalkan iktidarın sonu geldi geçiyor. Bu iktidara hep birlikte Tamam diyor muyuz? Sıkıldık mı artık? Tamam deme zamanı geldi. Cumhurbaşkanı, AKP’nin Genel Başkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan dedi ki ‘halk gelip tamam derse biz de bırakırız’ dedi. 16 senedir iktidarda olan bu hükümet hala muhalefeti suçluyor yapılmayanlar karşısında.  Sanki Cumhuriyet Halk Partisi iktidarmış gibi. Bizleri suçlayan bu iktidarın sonu geldi. 24 Haziran’da 1. Turda İnşallah hem mecliste çoğunluğu muhalefeti olarak alacağız, hem de 1. Turda Cumhuriyet Halk Partisi’nin içinden çıkan kendi öz evladı olan Sayın Muharrem İnce’yi de 2. Tura taşıyacağız diye düşünüyorum.  8 Temmuz’da 16 yıllık bu sistemin sonunu hep birlikte göreceğiz. Bunlar darmadağın olacaklar geçmişteki siyasi partiler gibi. Sadece iktidar gücünü elinde tutarak tepede kalan iktidarın sonu gelecek ve bunlar darmadağın olacaklar. 95 yıllık Türkiye’nin Cumhuriyetini kuran Parti idik,  aynı zamanda kurtuluşunu da Cumhuriyet Halk Partisi ile yaşayacak.” Dedi.

Recai Seymen konuşmasının devamında ilçe teşkilatının kahvaltısında hazır bulunan CHP Muğla milletvekilleri aday adaylarının isimlerini sayarak 21 Mayıs’ta aday listesinin kesinleşmesinden sonra sahaya hep birlikte çıkılacağını belirtti. Seymen, 12 Mayıs’ın seçmen listelerinin düzenlenmesi için son tarih olduğunun da altını çizerek, oy kullanacakların bu tarihi kaçırmaması gerektiğini hatırlattı.

CHP KAHVALTI MAGNİFİC OTEL (10)“Bodrum’un Yakaladığı Rüzgarı Anadolu’da Da Estirmeliyiz”…

CHP Bodrum İlçe teşkilatının kahvaltısında konuşan Bodrum belediye Başkanı Mehmet Kocadon, zor bir dönemde olduklarını belirterek “Bu atmosferi gördükten sonra artık biz de diyoruz ki Tamam. Tamam mı arkadaşlar? Gerçekten zor şartlarda mücadele ediyoruz ama yılmadan mücadele ediyoruz. Her zorlukta birbirimize daha da kilitleniyoruz. Sadece Bodrum’da değil Anadolu’nun birçok yerinde Bodrum’daki bu rüzgarı estirmek zorundayız. Bunun için birlik beraberliğimize çok ihtiyacımız olan bir dönemden geçiyoruz.” Dedi.

Magnific Otelde düzenlenen dayanışma kahvaltısında CHP Muğla milletvekilleri aday adayları Dr.Kerim Cangır, kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, Neşe Gökbel, Emine Yenilmez Aydemir, Süleyman Girgin, Yamaç Kaya, Suat Özcan ve Süleyman Girgin hazır bulunurken, Bodrum’dan aday adayı olan geçmiş dönem ilçe başkanlarından Durmuş Ali Öztürk Yatağan’da ki programından dolayı kahvaltıya katılmadı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.