Bodrum Gündem

İYİ PARTİ BODRUM’DAN ESNAF ZİYARETİ…

iyi parti esnaf ziyareti (14)İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı Ortakent, Gölköy ve Türkbükü Mahallelerinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Sezon öncesi esnafa hayırlı kazançlar diledi.

Bodrum Gündem Haber

İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen esnaf ziyaretleri, esnaf tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Düzenlenen ziyaretler kapsamında Ortakent, Gölköy ve Türkbükü Mahallelerindeki esnafları ziyaret eden İYİ Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, İyi Parti’nin ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in amaç ve hedeflerini anlatarak; esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Bodrum Yarımadası’nda faaliyet gösteren tüm esnafların dertlerini ve sıkıntılarını yerinde dinlemeye çalıştıklarını ve 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek Genel Seçimlerde Cumhurbaşkanı Adayı olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selamlarını getirdiklerini belirten Başkan Mehmet Onur Şahbaz; “Esnaflarımızın dertlerini yerinde dinlemeye gayret ediyoruz. Çözümlerini birlikte bulacağız. Esnafımıza İYİ Parti’mizi anlatmak ve Bodrum Yarımadamızın dertleri, problemleri nelerdir, insanlarımızın problemleri nelerdir bunları ilk ağızdan dinlemek için yolardayız. Bundan sonra da daha İYİ bir Bodrum için, daha İYİ bir Türkiye için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.