Bodrum Gündem

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR ve BODRUM BELEDİYESİ BECERİKSİZ…

ak-parti-basın-mensupları-ile-iftar-1

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığı Bodrum’da görev yapan gazeteciler ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Başta Büyükşehir ve Bodrum Belediyelerine beceriksiz ve ilgisiz diyerek sert bir dille eleştiren Özmen, İmar Barışı yasanın çıkmasında Ak Parti Muğla Teşkilatlarının büyük katkısı olduğunu da söyleyerek, “Buna Bodrum’un çok ihtiyacı vardı. Yasa bugüne kadar kangren olmuş birçok sorunu çözecek…” dedi.
Bodrum Gündem Haber
Bodrum’da görev yapan gazeteciler ile bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen, oldukça iddialı konuştu. AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Bodrum Kadın Kolları Başkanı Hülya Metin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Gödekmerdan ile birlikte AK Parti Bodrum İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

ak parti basın mensupları ile iftar 4MUĞLA BÜYÜKŞEHİR ve BODRUM BELEDİYEYELERİNE SERT ELEŞTİRİ…

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi’ne yönelik oldukça sert eleştirilerde bulunan Özmen “Bodrumlular bu ilgisiz, beceriksiz, duyarsız siyasetçilere oy vereceklerine sadece bir dönem Ak Parti’ye oy versinler, bütün sorunları çözelim…” dedi.  İmar Barışı hakkında da konuşan Özmen, bu yasanın çıkmasında Ak Parti Muğla Teşkilatlarının büyük katkısı olduğunu söyleyerek, “Buna Bodrum’un çok ihtiyacı vardı. Yasa bugüne kadar kangren olmuş birçok sorunu çözecek…” dedi.

24 HAZİRAN YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICIDIR…

Basın toplantısında sözlerine herkesin Ramazan ayını en iyi şekilde geçirmesi dileğinde bulunarak başlayan Özmen, sözlerinin devamında 24 Haziran seçimlerinin yeni bir dönemin başlangıcı olacağını ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin oylanacağını kaydetti. Teşkilat olarak seçimlere hazır olduklarını vurgulayan Özmen, “Gerek ana kademe yönetimimiz, gerek kadın kolları, gerek gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız, mahalle sandık yönetimlerimiz, sandık görevlilerimizle, yani yaklaşık 2 bin 500 teşkilat mensubumuzla seçimlere hazırlıklıyız. 21 Mayıs’ta da milletvekilleri sıralaması belli olacak. Vekillerimizle de ayrıca programlar yapacağız…” dedi.

ak parti basın mensupları ile iftar 3BİR DÖNEM AK PARTİ’YE OY VERİN TÜM SORUNLARI ÇÖZELİM…

Muğla Büyükşehir ve Bodrum Belediyelerini sert sözler ile eleştiren AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen “Bu ilgisiz, beceriksiz, duyarsız siyasetçilere oy vereceklerine bir dönem ak Parti’ye oy verin, bütün sorunları çözelim” ifadelerini kullandı.
Sezon başında yürütülen altyapı çalışmalarının, yurttaşları mağdur ettiğini söyleyen Başkan Özmen, özellikle Bodrum Belediyesini eleştirerek, Bodrum’un birçok mahallesindeki yol yapım çalışmasının zamansız olması nedeniyle, yurttaşların ve esnafın yoğun şikayetlerinin olduğuna dikkat çekti.
Özmen; “Mayıs ayına geldik. Belediyenin zamansız çalışmalarını görüyorsunuz. Burası bir turizm bölgesi. Bu planlamanın daha önce yapılması gerekirdi. Esnaflarımızı gerçekten zor duruma düşürdüler. Şu an yol çalışması yapılan yerlerde esnaflarımız siftah yapamıyor. Bence bu ilgisiz, beceriksiz, duyarsız siyasetçilere oy vereceklerine bir dönem ak Parti’ye oy verin, bütün sorunları çözelim…” dedi.

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞANLARINI DA BEZDİRDİ…

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin çalışanlarına mobbing (bezdirme) uyguladığı yönünde şikayetlerin geldiğini ifade eden Ömer Özmen, “Büyükşehir geldiğinden beri personele sistematik bir şekilde mobbing yapılıyor. Bu şikayetleri vatandaşlar gelip bize söylüyorlar. Örneğin bir çalışanı dağın başındaki kuyuya bekçi olarak göndermenin anlamın herkes bilir…” diye konuştu.

ak parti basın mensupları ile iftar 2SAĞLIK OCAĞINI BOŞALT DEMEK HOŞ OLMAMIŞ…

Büyükşehir Belediye Başkanlığının Bitez Sağlık ocağının da boşaltılması talep etmesini de eleştiren Özmen “Bitez Sağlık ocağı Bitez Belediyesi zamanında sözleşme ile verildi. Bir belediye başkanının sağlık ocağına bir alternatif bulunmadan buradan çıkın, gidin demesi hoş olmamış…” diye konuştu.

Özmen, gençlik merkezinin Kasım ayına kadar, 150 Yataklı yeni Bodrum Devlet Hastanesi’nin tefrişatı hariç yıl sonuna kadar tamamlanacağını, Yalıkavak yolundaki çalışmaların ise kamulaştırma ile ilgili davaların sonuçlanmasının ardından devam edeceğini dile getirerek sözlerini tamamladı.

SEÇİM SÜRECİNDE İKİBİN BEŞYÜZ KİŞİLİK BİR KADRO İLE SOKAKLARDAYIZ…

Ak Parti Bodrum Teşkilat Başkanı Yener Çelik ise seçim sürecinde ilçe teşkilatı olarak 2 bin 500 kişilik kadroyla sahada olacaklarını, seçim gününde de sandık güvenliği ile ilgili ciddi önlemler alacaklarını ifade etti. Çelik, “Bodrum halkından Ak Parti’ye oy vermelerini ve bizi Ankara’ya diri göndermelerini bekliyoruz…” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.