Bodrum Gündem

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN MUĞLA’YA GELİYOR…

bodrumilce-baskani-omer-ozmen-4

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı Mumcular Mahallesi’nde esnaf-vatandaş ziyareti gerçekleştirip, Mumcular Gençleri’nin düzenlediği iftar programına katıldı. Başkan Ömer Özmen’in esnafın sorun, eleştiri ve önerilerini not ettiği Mumcular saha çalışmasında, vatandaşlar 06 Haziran 2018 Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Muğla Buluşması” mitingine de davet edildi.

Bodrum Gündem Haber

Mumcular Mahallesi saha çalışması; AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, yönetim kurulu üyelerinden Yener Çelik, Ferudun Katar, Sezgin Gök, Ahmet Likoğlu, Musa Orman, Fatoş Eraslan, Kadın Kolları Başkanı Hülya Metin, Gençlik Kolları Başkanı Burak Gödekmerdan, mahalle başkanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Zaman zaman yağmur altında gerçekleşen esnaf ziyaretlerinde vatandaşların sorunları dinleyen AK Parti Teşkilatı, 24 Temmuz 2018 seçimleriyle gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin Türkiye’nin geleceğine yapacağı katkılarla birlikte yeni dönemde genel başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirmek istediği amaç ve hedeflerini anlattı.

bodrumilce-baskani-omer-ozmen-5SIK ZİYERETLERLE ÇÖZÜMLERİ GÜNCELLİYORUZ…

Çarşı esnafı ziyaretinde vatandaşlara ziyaretimizin kırk yıl hatırı olmalı diyerek, kahve paketi ikram eden Özmen; “Bölgemizin tüm sorunlarına vakıfız. Bodrum coğrafyasında düzenli periyotlarla yaptığımız mahalle ziyaretleri kapsamında Mumcular’ı bir kez daha ziyaret ettik. İlçemizin sorunlarını yaptığımız periyodik ziyaretlerle güncelleme imkanını yakalıyoruz. Bu bizim için çok önemli. Sık yaptığımız ziyaretlerle sorunları güncellerken çözümlerimizi de güncelleme fırsatı yakalıyoruz. Diğer taraftan da sorunlara olan çözümlerimizi anlatarak önümüzdeki dönemde yapılacak olan, Haziran 2018 ve Mart 2019 yerel seçimlerine destek istiyoruz” dedi.

bodrumilce-baskani-omer-ozmen-8ETKİN DEVLET YAPISI VE YETKİ SORUNLARI ÇÖZECEK…

Petrol istasyonundan Buğday üreticisine kadar vatandaşlarla değerlendirmeler yaparak, Mumcular Mahallesi’nin verimli ovasıyla Bodrum ilçesinin ambarı durumunda olduğuna dikkat çeken Özmen; “24 Haziran sonrasında oluşacak etkin devlet yapısı ve yetkilerle yöredeki köylü ve çiftçinin sorunlarını minimize etmek açısından AK Parti teşkilatları tüm gücüyle yanınızda olacak ve sizinle birlikte çalışacağız. Amacımız doğal ve yerel tohumlarla yapılan tarımı maksimize etmek ve emeğinizin değerini bulmasını sağlamak…” dedi.

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı saha çalışması, Mumcular Mahallesi pazar yerinde ‘Mumcular Gençliği’ tarafından düzenlenen iftar programına katılmasıyla sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.