Bodrum Gündem

GALATASARAY TARAFTARLARI DERNEĞİ YENİ BAŞKANI FATİH EFE….

bodrum galatasaraylılar derneği (27)Bodrum Galatasaray Taraftarları Derneği, seçimli genel kurullarını Bodrum Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirdi. Derneğin yeni başkanı Fatih Efe oldu.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Galatasaray Taraftarları Derneği, seçimli olağan genel kurul toplantısına 60 üyenin 40’a yakını katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Divan Heyetinin seçimine geçildi.

bodrum galatasaraylılar derneği (25)Derneğin Yönetim Kurulu faaliyetleri Engin Ali Kaplan tarafından bodrum galatasaraylılar derneği (21)okundu ve oy birliği ile kabul edildi. Ardından Denetim Raporu Çilem Debbağ tarafından okunduktan sonra yine oy birliği ile kabul edilerek Derneğin yeni dönem Yönetim-Denetim ve Disiplin Kurulu üyelerinin seçimi gerçekleştirildi.

Toplantıda ayrıca derneğin amaçlarının gerçekleştirilmesinde yararlanılmak üzere derneğe sürekli gelir temin edilmesi amacıyla İktisadi İşletme açılması ve yönetim kurulunun yetkilendirilmesi konusu da görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

bodrum galatasaraylılar derneği (23)Bodrum Galatasaray Taraftarları Derneği yeni başkanı olan Fatih Efe yaptığı konuşmada öncelikli hedeflerinin derneğin hali hazırdaki yerini daha merkezi bir noktaya taşımak olduğunu kaydetti. Efe konuşmasına şöyle devam ettiGeçen dönemde derneğimiz gerçekten güzel çalışmalar yaptı. Gördüğünüz faaliyetlerin hepsi birebir bin bir emek sarf edilerek yapıldı. Önümüzdeki hedeflerimizden biri derneğimizin ofisini daha uygun bir yere taşımak ve orada insanların rahatça maç izleyebilecekleri bir konum oluşturmak. Bu arada gördüğünüz gibi zor şartlarda bir şampiyonluk oldu. Bu şampiyonluğu en iyi şekilde duyuracağız Bodrum’da, emin olabilirsiniz. Gerek başkanımız gerekse Fatih hocamız bizimle beraber olacaklar. Bunun için çalışıyoruz şu anda.  3 tane kupa kazandık Kadın Basketbol Euro Cup, Tekerlekli Sandalye Euro Cup ve Türkiye Şampiyonluk kupası. Bunları Bodrum’a getirecek,  bir hafta boyunca Bodrum’un çeşitli yerlerinde ziyaretçilere açık göstereceğiz, herkes de paylaşacağız. Daha sonraki dönemdeki hedeflerimiz arasında futbol dışında diğer branşlarda da Bodrum’da çalışmalar yapmak var. Bu konuda yönetim kurulu arkadaşlarımla görev paylaşımı yapıp Derneğimizi en iyi şekilde Bodrum’da güzel noktalara taşımaya devam edeceğiz ve sonraki dönemdeki arkadaşlarımıza güzel bir çifte teslim edeceğiz” dedi.

bodrum galatasaraylılar derneği (31)Bodrum Galatasaray Taraftarları Derneği yeni dönem başkanı Fatih Efe, kendisine görevi devir eden Gündüz Nalbantoğlu’na teşekkür plaketi vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

GALATASARAY TARAFTARLARI DERNEĞİ YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ 

S.NYÖNETİM ASIL S.NYÖNETİM YEDEK 
1FATİH EFE1EROL AKTI
2NUMAN BALABAN2ENGİN ALİ KAPLAN
3ÇİLEM DEBBAĞ3ERDEM AĞAN
4HADİ TÜRK4ÇAĞRI BUDAKLI
5ÇAĞDAŞ SALER5KEMAL ÖZYURT
6BERDAN KÖROĞLU6MURAT ÖNDER
7ONUR ÇEVİK7MEHMET ENGİN YILDIZHAN

DENETLEME KURULU ASIL VE YEDEK ÜYELER 

S.NDENETLEME  ASIL S.NDENETLEME YEDEK
1MEHMET AKDOĞAN1EMİN GÜMÜŞ
2MUSTAFA USLU2ERDİNÇ BÜYÜKSARI
3HÜRRİYET DUMANLI3BARBAROS KAPLAN

DİSİPLİN   KURULU ASIL VE YEDEK ÜYELER 

S.NDİSİPLİN   ASIL S.NDİSİPLİN  YEDEK 
1GÜNDÜZ NALBANTOĞLU1TEVFİK KOÇ
2CEM ERSAN2MEHMET DALDA
3YAVUZ YİĞİT ÖZMEN3IŞIN AKÜZÜM
4SELÇUK HAŞAR4EREN BAKİ
5UĞUR PAYALAN5BAŞAR SELBİNÇEK

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.