Bodrum Gündem

AK PARTİ BODRUM İLÇE YÖNETİMİ BODER’İ ZİYARET ETTİ…

AK Parti BODER Toplantı 2

24 Haziran seçimlerine yoğun saha çalışmalarıyla devam eden AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, Bodrum Otelciler Derneği’nin (BODER) yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Bodrum Gündem Haber

Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen, yönetim kurulu üyelerinden Yener Çelik, Ahmet Likoğlu, Ferudun Katar, Erhan Ünaldı, Sinan Sevim, Kadın Kolları Başkanı Hülya Metin ve partililer katıldığı toplantıda AK Parti Muğla milletvekili 1.Sıra adayı Mehmet Yavuz Demir’inde açıklamalarda bulundu.

Bodrum’un Turizm ve Çevre sorunlarının konuşulduğu toplantı yaklaşık 1 saat sürdü. Karşılıklı bilgi alışverişinin gerçekleştiği toplantıda, sorunları çözme konusunda birlikte çalışma fikri öne çıktı.

AK Parti BODER Toplantı 1HALİL ÖZYURT: HUZUR, GÜVEN VE DİREK UÇUŞ İSTİYORUZ…

BODER Yönetim Kurulu Başkanı Halil Özyurt, sizleri yönetim kurulu toplantımızda misafir ederek sorunlarımızı paylaşmak ve çözümlere katkı koymak istedik diyerek “Mehmet Yavuz Demir’in milletvekilliği adaylığı Bodrum’a hayırlı olsun. Bodrum’u tanıyan, Bodurm’da yaşayan, 10 yıllık yerel yönetim tecrübesi olan, devleti tanıyan ve birçoğumuz uzun yıllardır arkadaşlık yaptığı Demir’in 1.sıra milletvekilliği adaylığından çok memnunuz. Yeni dönemde sorunlarımızı çözeceğimize inanıyoruz. 2015’den sonra Türk Turizmi dibi gördü. Turizm için huzur ve güvenlik çok önemli. Son 2-3 Yıl içerisinde yaşadığımız olumsuz siyasi gelişmeler direk uçuşları durdurma noktasına geldi. Bodrum’a Avrupa’nın muhtelif ülkelerinden direk uçuş konulması konusunda bütün gücümüzle çalışıyoruz. Özellikle bu konuda destek istiyoruz…” dedi.

Tatil için Bodrum’u tercih eden misafirlerin temiz deniz ve sahil beklentilerinin yanında temiz hava beklentisi de var tespitini yapan Özyurt sözlerine şöyle devam etti; “Sürekli yanan ve yaşadığımız bölgenin havasını kirleterek adeta bizleri ve burayı tercih eden misafirlerimizi zehirleyen Bodrum çöplüğü de diğer önemli problemlerimizden biri. Sizlere verdiğimiz 12 maddeden oluşan sorunlarımızın acilen çözülmesi konusunda şimdi daha umutluyuz. Bodrum’un milletvekili olmanız, sorunlarımızın çözüme ulaştırılması açısından bizleri umutlandırdı…”

AK Parti BODER Toplantı 5ÖMER ÖZMEN: ÇÖP KONUSUNDA YETKİ DE, SORUMLULUK DA BÜYÜKŞEHİRDE…

İlçe kongremizden sonra yaptığımız ziyaretimizde de Bodrum’un sorunlarını konuşmuştuk. Şimdide sizlere partimizin Bodrum milletvekili adayı ile yeni bir ziyaret gerçekleştiriyoruz.  Çöp konusunda yaşanan olumsuz sürecin öncelikle büyükşehir ve yerel belediyenin sorumluluğunda olduğuna dikkat çeken AK Parti İlçe Başkanı Özmen, “Bu konuda geçmiş dönemde yaşanan gelişmeleri yakından takip ettik. Kangren haline gelmiş bir sorun  olan çöplük,  Leleg kalıntılarının üzerine ve 7 bin ağacın kesilmesiyle yapılma durumu söz konusu olunca projeye tahsis edilen alan Anıtlar Kurulu tarafından iptal edildi. Sonrasında Muğla Büyükşehir Belediyesinin talebi üzeri, 2017 yılında Orman Bakanlığımız gösterdiği 3 yeri tercihine sundu. Muğla Büyükşehir de bu yerlerden birini geçtiğimiz günlerde tercih etti. Muğla’nın katı atık ve yeniden değerleme projesi bu tarihten sonra tamamen Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundadır…” dedi.

YAVUZ DEMİR: BEN DOSYA ALIP DOSYA VERMEM, SORUNLARI TAKİP EDER, ÇÖZERİM…

Devletin ve yerel yönetimlerinin birçok noktasında uzun yıllar kamu hizmeti verdiğini ifade eden AK Parti Muğla milletvekili adayı Mehmet Yavuz Demir, “Günlerdir Bodrum’un ve bölgenin Sivil Toplum Kuruluşlarıyla görüşmeler yapıyorum. Başkanımız Ömer Özmen ve ilçe teşkilatında görev yapan arkadaşlarımızla gördüğümüz konuştuğumuz her şeyi not ediyoruz. Bodrum’un vekil adayı olmam çok önemli. Sizleri siyasi algılarımızı bir kenara bırakarak, Bodrum için birlikte çalışmaya davet ediyorum. Ben Ankara’ya bölgesinin güçlü milletvekili olarak gitmek istiyorum. Uzun yıllarını yerel yönetici olarak geçirmiş bir vekil adayı olarak sorunlara tamamen hakimim diyebilirim. Bölgede yaşayan tüm siyasi partilerin yöneticileriyle iyi arkadaşlıklar ve sosyal ilişkilerim var. Ben sorunları dosya alma dosya verme yöntemiyle çözmeyi tercih eden bir vekil olmayacağım. Anında ve hızlıca talepleri karşılayacak sorunları çözecek yöntemleri kullanacağım. Kısacası her sorunu ve talebi kendim takip ederim ve çözerim. Bodrum’un ihtiyacı olan yerel yönetimlerin yetersiz ve çözümsüz kaldığı her yerde bizi çözümlerimizle, hizmetlerimizle göreceksiniz…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.