Bodrum Gündem

TURK HAVA KURUMU BODRUM ŞUBE BAŞKANI ATİLLA SERTTAŞ OLDU…

TURK HAVA KURUMU BODRUM ŞUBE BAŞKANI ATİLLA SERTTAŞ OLDU…

atilla serttaş (7)

Türkiye’nin en özel kurumlarından birisi olarak kabul edilen Türk Hava Kurumu yeni Yönetim Kurulu seçimi tamamlandı ve başkanlığa da Bodrum’un yerel esnaflarından birisi olan Atilla Serttaş seçildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber

THK Bodrum Şubesi Genel Kurulu, Bodrum Ticaret Odası’nda, Türk Hava Kurumu (THK) Milas Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Faik Baklan yönetiminde yapıldı. THK Genel Kuruluna Bodrum Ticaret Odası’ndan Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Atilla Serttaş, Deniz Eyinç, Meclis Üyeleri Toros Demirdöven, Fadıl Yamanoğlu, Sinan Cingöz ve Zeyyat Aybey katıldı.

Atilla Serttaş THK Bodrum Şube Başkanı Oldu…

THK Bodrum Şubesi Yönetim Kurulunda 5 Asil Üye, 5 Yedek Üye, Şube Denetleme Kurulunda ise 3 Asil, 3 Yedek Üye bulunurken, Büyük Genel Kurul Delegeleri arasında ise 5 kişi yer alıyor. THK Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Meclis Üyesi Zeyyat Aybey ve Hüseyin Kıvrak seçilirken, THK Bodrum Şubesi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığına da Atilla Serttaş seçildi…

Yorumlar

  1. AYŞİN SÖNMEZ dedi ki:

    Sayın başkanım
    Turgutreis Kadıkalesi’nde kurulan kurban pazarında sabahın 07.30 undan beri harıl harıl yüzlerce kurban kesilmekte. Biz sorumlu vatandaşlar olarak kestiğimiz 2 adet kurban derisini kurumunuza bağışlamak için çırpınıyoruz. Ancak telefonla aradığımız görevlileriniz ilgi göstermiyor. Size döneceğiz dediler ama dönen olmadı. Tekrar aradığımızda ise telefonu açmıyorlar.
    Türk Hava Kurumu kurban derilerini toplamaktan vaz mı geçti?
    Neden görevlileriniz ihmalkar davranıyor?
    Bu ,yılda bir kere olan günde niye hiç bir görevli kurban kesim ve pazar yerlerinde bulunmuyor?
    Benim bulunduğum yerde belki 100 ün üzerinde kurban kesildi ve sahipleri gitti. Biz inatla bir saattir bekliyoruz.
    Ayrıca kesim yerlerinin denetlenmesi gerekiyor. Ehliyetsiz kişiler, sırf fırsat bilip para kazanmak için derilere zarar veriyor.
    Sizden ricam bu işe bir el atmanız. Saygılarımla.