Bodrum Gündem

CHP’NİN ELİNDEN ATATÜRK’Ü DE LAİKLİĞİ DE ALACAĞIM…

CHP’NİN ELİNDEN ATATÜRK’Ü DE LAİKLİĞİ DE ALACAĞIM…

AK-Parti-Muğla-Milletvekilleri-Yavuz-Demir-ve-Yelda-Erol-Gökçen 

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından düzenlene iftar yemeğinde konuşan AK Parti Muğla 1. Sıra Milletvekili adayı M.Yavuz Demir “Bugünden itibaren CHP’nin elinden Atatürk’ü de, laikliği de demokrasiyi de alacağım. Birlikte bütün ezberleri bozacağız…” derken, AK Parti Muğla Milletvekili 2.Sıra Adayı Yelda Erol Gökcen’deMuğla’da yaşayan tüm kadınlarını AK Parti temsil edecek…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

AK Parti 1.sıra adayı Mehmet Yavuz Demir’in Bodrum’un da Muğla’nın da CHP takıntısına son vereceğiz sözleriyle başladığı konuşmasında “Saha çalışmalarında CHP’li dostlarımızla karşılaşıyor, konuşuyoruz. Benin gibi bir profille karşılaştıkları için şaşkınlar…” dedi. AK Parti Bodrum ilçe Başkanı Ömer Özmen ise; “Sahalardaki çalışmalarında gördüğümüz tablo, bizlerin yeni başarılara imza atacağımız düşüncesini daha da kuvvetlendiriyor…” dedi.

mehmet-yavuz-demir-AK-Parti-Muğla-MilletvekiliCHP’NİN ELİNDEN ATATÜRK’Ü DE LAİKLİĞİ DE ALACAĞIM…

AK Parti 1.sıra adayı Mehmet Yavuz Demir Bodrum’da partilileri ile bir araya geldi. Oldukça dikkat çeken ve sert sözler içeren konuşmasında, CHP’li belediyelerin başarısız olduğunu ve halka gereken hizmet veremediklerini söyledi.  AK Parti 1.sıra adayı Demir konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bugünden itibaren CHP’nin elinden Atatürk’ü de, laikliği de demokrasiyi de alacağım. Birlikte bütün ezberleri bozacağız. Saha çalışmalarında CHP’li dostlarımızla karşılaşıyor, konuşuyoruz. Benin gibi bir profille karşılaştıkları için şaşkınlar. Sizleri, Cumhurbaşkanımı, Başbakanımızı mahcup etmeyeceğim. Hani diyordu ya CHP, biz kadınlara çok değer veriyoruz diye. Verdikleri değer ortada. Kadın adaylarına 6.sırada yer vermişler. Biz 2.sıraya kardeşimiz Yelda Erol Gökcen’i koyduk. Kadınlara ve gençlere verdikleri değeri CHP’nin Muğla milletvekili listesinde görmek mümkün değil…”

BODRUM’A VERİLEN KIYMET NEREDE?

Demir’in Türkiye’nin en çok oyunu aldıkları yer olan Bodrum’a verdikleri kıymet nerede diye sorarak devam ettiği konuşmasında; “Kimi görürseniz söyleyin Bodrum’u önemseyen ve 1.sıra adayını Bodrum’dan belirleyen bir AK Parti var. Bodrumlu bir milletvekili adayınız var. Sayın Cumhurbaşkanım beni ve Bodrum’u onurlandırarak 1.sıra adaylığını bizlere layık gördü. Bende burada sizlerle birlikte öyle bir fırtına estireceğim ki, bize bu görevi layık gören herkesi onurlandıracağız…” dedi.

Yelda-Erol-GökçenAK-Parti-Muğla-MilletvekiliMUĞLA’NIN TÜM KADINLARINI AK PARTİ TEMSİL EDECEK…

AK Parti Muğla milletvekili listesinde 2.Sıra adayı olan Yelda Erol Gökcen’de yaptığı konuşmada, Muğla’da seçilebilir sıradaki tek aday olduğunu ve AK Parti’nin her kademesinde görev yaptığını belirterek; “Ben AK Parti’nin kadına verdiği önemin göstergelerinden biriyim. Muğla ilinde seçilme durumu mümkün olan tek yerdeki kadın adayım. Bu benim için aynı zamanda Muğla’da yaşayan tüm kadınlarını AK Parti temsil edecek demektir. Bunun bilincinde görevimi yerine getireceğim. Muğla’yı AK Parti’nin hizmet anlayışıyla bir kez daha 24 Haziran’da buluşturacağız…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.